Презентація "Цікаве читання про весну"

Про матеріал
Запропонований матеріал можна використовувати при проведенні предметного тижня "Весна". Презентація містить невеличкі тексти про весну . Кожні 2 слайда об'єднані однією темою (перший слайд - з переставленими складами). Доцільно використовувати для розвитку навичок швидкого читання, можна розруковувати і давати роботу в парах. Крім того, подані тексти можна використовувати для списування.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Цікаве читання про весну

Номер слайду 2

Весна неч. Соко сиполає на люзем їсво мінпроці. чав. По казнити гсні. го. Занімоли севелі мочструки. На хахда динбуків чуплать рульбуки. сіУ дірають лутеп.

Номер слайду 3

Весна Сонечко посилає на землю свої промінці. Почав зникати сніг. Загомоніли веселі струмочки. На дахах будинків плачуть бурульки. Усі радіють теплу.

Номер слайду 4

Перші квіти гріПриєва нечсоко. ви. З’ясяли шіпер тикві. ліз. Вили гріпотися ан цісон хаму. на. Во ще лакво. А сьо шийпер темелик. віС ан бабкульку і п’є кіс.

Номер слайду 5

Перші квіти Пригріває сонечко. З’явилися перші квіти. Вилізла погрітися на сонці муха. Вона ще квола. А ось перший метелик. Сів на кульбабку і п’є сік.

Номер слайду 6

ПролісокліПросок годов кавче латеп. гля. Винув нві з-діп тялис, тягпосянув бельстецем до цясон. ба. Почив дна босою беснену лугоньбі. І мса вста тинчаскою бане.

Номер слайду 7

Пролісок. Пролісок довго чекав тепла. Виглянув він з-під листя, потягнувся стебельцем до сонця. Побачив над собою небесну голубінь. І сам став частинкою неба.

Номер слайду 8

Весняний день ву. Б хмупорий нявесний ньде. бо. Не несум, приненевіт. це. Сон васхолось аз киважми нитемми рахмами і не луготьби люзем.

Номер слайду 9

Весняний день Був похмурий весняний день. Небо сумне, непривітне. Сонце сховалось за важкими темними хмарами і не голубить землю. Весняний день

Номер слайду 10

Подарунки для матусі У имам тосвя. Налята бизрола ляд имам мистона. Нараз манававлю цинарси і пальтюни. Нані даповарула занекибуд.

Номер слайду 11

Подарунки для матусі У мами свято. Наталя зробила для мами намисто. Назар намалював нарциси і тюльпани. Ніна подарувала незабудки.

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Аврамова Наталія
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
29 лютого 2020
Переглядів
2832
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку