Презентація " Дебати - домашні обов'язки".

Про матеріал

Що таке дебати?

Саме цей матеріал допоможе вашим учням знайти відповідь на це запетання.

В Дебатах беруть участь дві команди, які обговорюють дискусійну тему з протилежних точок зору, тобто одна стверджує дану тему, інша – спростовує.

Перший гравець викладає точку зору своєї команди на дану тему, наводить аргументи та приклади на підтримку.

Другий гравець спростовує аргументацію команди-опонента та підкріплює свою лінію аргументації.

Третій гравець підбиває загальний підсумок гри та детально зупиняється на вирішальних моментах суперечки
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Дебати - debates What schoolchildren can do themselves?

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Мета дебатів: сприяти розвитку громадянського суспільства; навчити молодь викладати свої думки; навчити молодь ораторському мистецтву; навчити молодь переконувати людей; навчити молодь бути "гарними" слухачами; виховувати у молоді толерантність і повагу до поглядів інших; навчити молодь вишукувати та обробляти інформацію; навчити молодь працювати в колективі.

Номер слайду 5

Що таке дебати? В Дебатах беруть участь дві команди, які обговорюють дискусійну тему з протилежних точок зору, тобто одна стверджує дану тему, інша – спростовує. Перший гравець викладає точку зору своєї команди на дану тему, наводить аргументи та приклади на підтримку. Другий гравець спростовує аргументацію команди-опонента та підкріплює свою лінію аргументації. Третій гравець підбиває загальний підсумок гри та детально зупиняється на вирішальних моментах суперечки.

Номер слайду 6

Історія політичних дебатів починається з античної Греції, коли дебати використовували як демократичний метод обговорення законів[1]. Сучасні політичні дебати засновані на дебатах у британському парламенті, що веде свою історію з 1265 р. В США протягом президентських виборів стало традицією проведення дебатів між основними кандидатами від Демократичної та Республіканської партній. Основні теми таких дебатів — найспірніші проблеми сьогодення. Роль цих дебатів така, що кажуть «elections can be won or lost based on these debates» (хто виграє дебати — той виграє вибори).

Номер слайду 7

Цікаві факт Перука члена Палати лордів британського парламенту Під час звернення з запитанням (зауваженням тощо) в навчальних дебатах прийнято одну руку підняти, а іншою триматися за потилицю — це данина історії. В палаті лордів британського парламенту під час звернення таким чином парламентар притримував власну перуку.

Номер слайду 8

Таким чином учасники програми навчаються: аргументовано викладати свою точку зору; підводити підсумок всій дискусії; змістовно спростувати позицію протилежної команди.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

ppt
До підручника
Англійська мова (7-й рік навчання) 7 клас (Карпюк О.Д.)
Додано
23 листопада 2018
Переглядів
1178
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку