Презентація "День зустрічі птахів"

Про матеріал
Звіт про акцію "День зустрічі птахів" Мета акції: виховання ціннісного ставлення до біорізноманіття птахів; охорона та збереження орнітофауни; розвиток гуманного ставлення до птахів, мотивація до їх охорони; ознайомлення з видовим різноманіттям зимуючих птахів своєї місцевості; надання учням знань з біології птахів, аспектів їх підгодівлі; спостереження та облік перелітніх птахів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Звіт про Всеукраїнську акцію «День зустрічі птахів»в ОЗЗСО Розумівської школи Долинської с/р Запорізького району Запорізької областіПідготувала вчитель біології: Бібік Ірина Вячеславівна

Номер слайду 2

Мета акції: виховання ціннісного ставлення до біорізноманіття птахів; охорона та збереження орнітофауни; розвиток гуманного ставлення до птахів, мотивація до їх охорони; ознайомлення з видовим різноманіттям зимуючих птахів своєї місцевості; надання учням знань з біології птахів, аспектів їх підгодівлі; спостереження та облік перелітніх птахів.

Номер слайду 3

Цілі та очікувані результати:-         дослідити видовий склад птахів, що зимують у нашій місцевості;-         розширити знання учнів про птахів;-         організувати підгодовування та провести спостереження за птахами і на їх основі проаналізувати інтерес птахів до запропонованих кормів.

Номер слайду 4

Весна іде, весна гуде,Птахи летять і гомонять,3 вирію знов повернулись вони Віддані друзі весни

Номер слайду 5

Повітря, земля і вода – це природа. Природа – це я, і ви – це природа,пустелі і гори, поля і ліси,і ми – тільки частка цієї краси. Любі, друзі!Незабаром до нас повернуться птахи, які восени відлетіли до теплих країв. Птахи – невід’ємна частина природи. Вони прикрашають діброви, луки, степи, ліси. Птахи – окраса парків і садів. Чи можна уявити собі весну без їх дзвінкої пісні. Тож давайте зустрінемо крилатих мандрівників приготувавши їм зручні та затишні домівки. Їх можна виготовити з різних матеріалів, головна умова, щоб пташкам було зручно! Ми можемо розмістити їх у своїх садочка, біля будинків і на шкільному подвір’ї. Отже, приєднуйтесь до доброчинної акції «День зустрічі птахів» Птахи чекають на вашу допомогу!

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

А ДЛЯ ПТАХІВ МИ ЗРОБИМО ЖИТЛО,ЩОБ З ВИРІЮ В ДІВИЦЮ ПОВЕРТАЛИСЬ. ЧЕКАТИМЕ НА НИХ ЗАВЖДИ СЕЛО,ЩОБ СПІВОМ НІЖНИМ ДУШУ ЧАРУВАЛИ.

Номер слайду 10

Номер слайду 11

ШПАКІВНЯ СВОЇМИ РУКАМИТЕХНІКА ВИКОНАННЯ1. Підготувати матеріал для шпаківні. Дошку обрізати та накреслити за допомогою столярного кутника деталі ( передню, задню стінки - довжина - 32 см, ширина – 14 см, дві бокові стінки - довжиною 34 см, ширина - 14 см дно та кришу довжиною - 25 см, шириною – 20 см). У передній стінці на відстані 18 см від низу та посередині деталі перовим свердлом просвердлити отвір діаметром 35 мм, який буде служити вхідним отвором для пташки.

Номер слайду 12

ШПАКІВНЯ СВОЇМИ РУКАМИТЕХНІКА ВИКОНАННЯСтінки шпаківні щільно збити цвяхами, намагаючись не залишати щілин. Уставити дно шпаківні , нижню дощечку підігнавши під розмір будиночка і прикріпити її двома цвяхами.6. Прикріпити кришку за допомогою втулки - квадратної дощечки, вирізаної в тих же розмірах, що і дно.

Номер слайду 13

ШПАКІВНЯ СВОЇМИ РУКАМИ

Номер слайду 14

ШПАКІВНЯ СВОЇМИ РУКАМИ

Номер слайду 15

ШПАКІВНЯ СВОЇМИ РУКАМИ

Номер слайду 16

Лекторій «Перелітні птахи»

Номер слайду 17

Конкурс малюнків та випуск стінгазети «Птахи рідного краю»

Номер слайду 18

Поки жити планета ця буде, Поки світ ще в полоні краси, Бережіть птахів, людоньки - люди, Хай чарують нас їх голоси.

Номер слайду 19

Дякую за увагу

pptx
Додав(-ла)
Бибик Ирина
Додано
25 травня 2020
Переглядів
1085
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку