Презентація дистанційного уроку, " Вокальна музика" 5 клас

Про матеріал
Презентація, музичне мистецтво 5 клас, тема " Вокальна музика, продовження" до підручника Л. Масол ( для дистанційного уроку з прийомами інтерактивного навчання)
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема: Вокальна музика ( продовження) Мета: ознайомити із поняттями “ спів”, “діапазон”, “класифікація співацьких голосів”; розвивати вміння учнів розпізнавати на слух звучання тембрів співочих голосів та манери вокального співу, давати характеристику музичному образу твору, створеному у вокальному мистецтві; виховувати інтерес до вокальної сольної музики, прищеплювати учням пошану до музичної спадщини, бережливе ставлення до творів мистецтва.

Номер слайду 2

МУЗИКАМузика, як казка, музика — жива.І не треба серцю будь-які слова. В музиці — найвищі ніжні почуття. В ній любов і туга, та саме життя. Музика, як море, то штормить, то ні. Там знаходить серце рятівні вогні. Музика, як сонце, гріє нам серця,Їй нема початку і нема кінця.І чого не зможеш словом досягти,В музиці розкажеш щиру правду ти.

Номер слайду 3

Інтерактивна вправа “ так чи ні”Вокал – це мистецтво співу… Так чи ні Основним аспектом вокальної музики є слова… Так чи ніПісня – це один єдиний жанр вокальної музики… Так чи ніВокальні твори можуть акомпануватись під оркестр… Так чи ніВокальну музику можна виконувати ансамблем… Так чи ніОлександр Пономарьов відомий український вокаліст… Так чи ні

Номер слайду 4

Нові терміни. Спів. Соло. Діапазон

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Ребуси

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Інтерактивна вправа “ Мікрофон”

Номер слайду 13

Домашнє завдання: У вільний час прослухати записи відомих оперних і естрадних співаків, визначити який у них голос

pptx
Додано
25 січня 2022
Переглядів
1910
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку