Презентація "Дивні професії"

Про матеріал
Запропонований матеріал допоможе розширити знання учнів про цікавий і різноманітний світ професій, збагатить словниковий запас, удосконалить навички читання
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Дивні професії

Номер слайду 2

 У Великобританії є дивна професія стояча в черзі. Вартість години роботи такого спеціаліста для клієнта - 20 фунтів. Стояч у черзі

Номер слайду 3

Пінгвіни дуже часто дивляться, як піднімаються в небо літаки, падають на спину і самостійно не можуть піднятися без сторонньої допомоги. Вона досить потрібна на полюсних станціях. Перевертач пінгвінів

Номер слайду 4

Збирач м’ячів у гольф-клубах Збирач м’ячів у гольф-клубах займається тим, що стежить за м’ячиками, які потрапили за межі гольф -клубу. Власники гольф- клубів порахували, що дуже багато зайвих витрат йде на придбання втрачених м'ячів для гольфу. Якщо гравець забиває м'яч кудись далеко, то легше взяти новий, ніж йти шукати старий. В такому випадку було прийнято рішення найняти підбирателя м'ячів. Дана людина повинна мати пильний погляд, і знаходити абсолютно всі м'ячі, що залишилися на полі.

Номер слайду 5

Випробовувач меблів Дуже легка і приємна професія – випробовувач меблів. На такій роботі потрібно сидіти на стільцях або лежати на дивані, перевіряючи меблі на міцність.

Номер слайду 6

Розрівнювач подушок. Людина цієї професії потрібна дорогим меблевим магазинам, які торгують меблевими спальними гарнітурами. Протягом робочого дня розрівнювач повинен ходити в торговому залі і розправляти складки на подушках і покривалах.

Номер слайду 7

Нюхач яєць. Специфічна професія . Люди цієї професії працюють у ресторанах, адже там використовуються тільки свіжі яйця.

Номер слайду 8

Гондольєр Професія гондольєра вважається чоловічою. У італійській Венеції працює єдина в світі жінка – гондольєр. Щоб оволодіти професією, вона проходила тривалу підготовку і, навіть, складала іспити.

Номер слайду 9

Дегустатор котячого корму У рекламних роликах ми часто чуємо який прекрасний і неймовірно смачний корм для вашого улюбленця. Але ви ніколи не думали, звідки беруться такі пізнання смакових якостей? Впевнений, що на заводах немає спеціально навчених кішок, які тестують корм, а потім розповідають свої враження. Все набагато простіше, існує спеціальна команда дегустаторів. Запах, смак, консистенція, смак, зовнішній вигляд – все це потрапляє під суворий контроль Найголовніше в цій професії – ретельно жувати, щоб переконатися в тому, що в кормі відсутні жили і маленькі частини кісток. Цікаво, а що їдять ці люди вдома? Не Whiskas?

Номер слайду 10

Постижер Така незвичайна, і досить цікава назва у цієї професії. Але насправді все набагато простіше, адже постижери займаються виготовленням перук, вусів і всіляких накладних бакенбардів. Постижер повинен володіти неймовірною посидючістю. Одна якісна перука, що виготовляється вручну, робиться не менше 15 днів. Все акуратно, по кучері, по волосинці вкладається в майбутню модель.

Номер слайду 11

Менеджер по визначенню статі курчат Людина цієї професії повинна безпомилково визначити стать курчати вже в першу добу після його появи на світ. Вважається, що від цього залежить харчування і способи догляду за птахами.

Номер слайду 12

Ловець мурах Багато з Вас в дитинстві ловили і збирали мурах, але не багато хто здогадувався, що існує така робота. Як не дивно, але для цього потрібно пройти спеціальне навчання і стати справжнім професіоналом. Ловець повинен розуміти анатомію мурашки, знати як знайти і обстежити мурашник, а потім вибрати найбільш міцних і живучих особин для того, щоб розводити на спеціальних мурашиних фермах. Найчастіше такі ферми використовують мурах в медичних цілях, збираючи їх отруту і на її основі створюючи всілякі мазі і настоянки.

Номер слайду 13

Тестер водних гірок. Сама весела і цікава професія – тестер водних гірок. Все що потрібно для працівників цієї спеціальності – це кататися на гірках і перевіряти їх на предмет комфорту і якості.

pptx
Пов’язані теми
Технології, Презентації
Інкл
Додано
2 листопада 2023
Переглядів
491
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку