Презентація для учнів початкових класів "Порушення прав дитини в казках"

Про матеріал
Презентація на тему "Порушення прав дитини в казках" до уроку "Я у світі" в 3 класі з вивчення теми "Про права і правопорушення".
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

З казкою кожен з нас знайомий ще з раннього дитинства. На прикладі казки ми дізнаємося про боротьбу добра і зла, прекрасного і потворного, віримо в чудо, бажаємо бути схожими на героя казки. На казках ми виховуємо в собі бажання творити добро, здатність виходити зі скрутного становища, мужність, готовність до самопожертви і інші. Казка має повчальний характер. І ось всі герої казок живуть своїм життям, але коли вони зустрічаються зі злом, то саме в цих складних ситуаціях і проявляються їхні риси характеру, тобто коли казкові герої йдуть до звершення своєї мети, то часто трапляється так, що приходиться порушити право іншого героя на його існування тощо. Мета Популяризація правових знань. Виховання правової культури. Формування почуття відповідальності за свою поведінку.

Номер слайду 3

Учасники проекту: учні 1 – 4 класів Керівник проекту: вчитель початкових класів – Євдокимова Л. А. Координатори проекту: заступник директора з виховної роботи – Апросяненко О. О.; учитель історії та права – Щека Н. А. Очікувані результати: Шляхом правильного усвідомлення дитиною своїх прав формувати правову культуру та відповідальність за свою поведінку.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Маслій Валентина Олександрівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
ppt
Додано
21 січня 2020
Переглядів
4684
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку