Презентація для урока читання. Усний переказ

Про матеріал
У 2-ому класі, згідно з «Новими орієнтовними вимогами до оцінювання навчальних досягнень учнів початкових класів», передбачається перевірка навчальних досягнень учнів з читання. Одним з об’єктів контролю є поточна перевірка вміння переказувати зміст прочитаного твору.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ДІАГНОСТУВАЛЬНА РОБОТА УСНИЙ ПЕРЕКАЗ ПРОЧИТАНОГО ТВОРУ «Турботлива сестра»

Номер слайду 2

Турботлива сестра. У Юлі є молодший брат Івасик. Вона дуже лю­бить його. Вранці Юля вмиває хлопчика, допома­гає йому одягнутися, взутися. Потім вона відводить братика в дитячий садок, що неподалік від її школи. Увечері Юля грається з Івасиком, читає йому казки.

Номер слайду 3

Усно дай відповіді на запитання.1. Про кого розповідається у цьому тексті?2. Як звати братика Юлі?3. Що робить дівчинка вранці? А ввечері?4. Яка головна думка тексту?5. Поясни, як ти розумієш заголовок твору. Чи відпо­відає він змісту оповідання?

Номер слайду 4

Усно перекажи текст, користуючись опорними сло­вами. Вранці, увечері, Юля, Івасик, любить, допомагає. Розкажи, як ти піклуєшся про своїх молодших бра­тиків і сестричок. Свою розповідь починай словами « У мене є…»

Номер слайду 5

Оцінювання вчителем++ має значні успіхи;+ демонструє помітний прогрес;? потребує допомоги;! потребує значної уваги і допомоги

pptx
Додано
24 жовтня 2021
Переглядів
1951
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку