Презентація до години спілкування на тему: «Спорт на паузі?»

Про матеріал
Презентація створена для години спілкування «Спорт на паузі?» в 8-9 класах. Містить статистичну інформацію про наслідки російсько-української війни для української спортивної спільноти, знайомить з матеріалами сайту «Янголи спорту». В роботі показано сторінки героїчної боротьби українських спортсменів. Піднімаються проблеми бойкоту російських спрортсменів у світі, спортсменів-зрадників.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Спорт на паузі?

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Гине еліта українського спорту не лише на полі бою. Катя Дяченко, 11 років, неодноразова переможниця українських змагань із художньої гімнастики. Дівчинка загинула внаслідок авіаудару по Маріуполю, завданого російськими військами.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Спорт поза політикою ?

Номер слайду 8

Сергій Стаховський і Андрій Медведєв, тенісисти. Денис Берінчик, боксер. Микола Нижник, легка атлетика. ЗСУОлег Верняєв, спортивна гімнастика. ЗСУ Анна Кривонос, біатлон. ЗСУДмитро Підручний, біатлоніст. Нацгвардія. Анастасія Меркушина, біатлоністка. Державна прикордонна служба

Номер слайду 9

«Батько вчив нас із братом, що це велика честь для будь-якого чоловіка – віддати життя, захищаючи свою країну. Тож ми не боїмося. Ніхто не хоче загинути, але це наш дім, наше рідне місто, наші сім’ї, наші діти. Ми захищаємо наших дітей, захищаємо майбутнє», – говорить Віталій Кличко.

Номер слайду 10

Спортсмени-зрадникиhttps://www.volyn24.com/news/198287-instagram-zablokuvav-storinku-ukrainskogo-boksera

Номер слайду 11

Сайт «ЯНГОЛИ СПОРТУ»https://yangoly-sportu.teamukraine.com.ua/

Номер слайду 12

Спорт на паузі?

pptx
Додано
19 квітня 2023
Переглядів
268
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку