Презентація до інтегрованого уроку "Як керувати часом"

Про матеріал
Формувати навички читання складів, слів із буквою Ч, текстів з вивченими буквами; ознайомити з одиницями вимірювання часу; формувати вміння працювати з папером та картоном; розвивати мислення, мовлення; виховувати самостійність, охайність, уміння контролювати свій час.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ЧИМ ВИМІРЮЮТЬ ЧАС?

Номер слайду 2

«Живий» годинник. Мабуть, першим годинником був звичайнісінький півень. Він прокидався до схід сонця, кричав своє «ку-ку-рі-ку» – і люди знали, що час уставати.

Номер слайду 3

Сонячний годинник. Сонячний годинник був дуже простими і давав непогану точність. Хоча, звичайно, працював тільки в ясну погоду і тільки вдень. Перші сонячні годинники з'явилися в ЄгиптіЧас вимірювався ще й пісочним годинником. Вони були різних розмірів і дозволяли «заміряти» різний час. Пісочний годинник

Номер слайду 4

Водяний годинник. Механічні годинники. Електронні годинники. Атомний годинник

Номер слайду 5

Розгадайте ребус , ,,

Номер слайду 6

Візуальний словничок теми РІКПОРА РОКУМІСЯЦЬ

Номер слайду 7

Візуальний словничок. ТИЖДЕНЬГОДИНАХВИЛИНАСЕКУНДА

Номер слайду 8

Візуальний словничок. ДОБАранокденьвечірніч

Номер слайду 9

Знайдіть свою дату народження

Номер слайду 10

Галя - Невстигаля. Галю, вставай, умивайся -Та швидше до ( столу)!Галю, мерщiй убирайся,Бо спiзнишся в (школу)! Галя вилежує, Нiжиться i позiхає,Довго з (портфелем) вовтузитьсяІ — не встигає. В школі (дзвінок) продзвенiв,давно почалися уроки. А коридором — чиї-то. Лунають поспiшливi кроки?Клас уже знає: Це знову спізнилася (Галя). Нi, недаремно прозвали її: Невстигаля.

Номер слайду 11

Розподіл годинників

Номер слайду 12

Щоденник вражень. Сьогодні на уроці я дізнався …Сьогодні на уроці я навчився …Сьогодні на уроці я намагався …Найкраще мені вдалося …

pptx
Додано
26 вересня 2021
Переглядів
1016
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку