Презентація до інтегрованого уроку з позакласного читання та інформатики на тему «Осінь така мила, така славна». Створення малюнків в програмі Tux Paint.

Про матеріал

Презентація до розробки інтегрованого уроку «Осінь така мила, така славна». Створення малюнків в програмі Tux Paint. Мета уроку розширити знання учнів про пору року осінь, про творчість українських письменників та поетів; вдосконалювати навички правильного, свідомого, виразного читання; формувати вміння аналізувати, узагальнювати, робити висновки з прочитаного; ознайомити учнів з інтерфейсом графічного редактора «Tux Paint», навчити користуватися інструментами і палітрою кольорів; закріпити правила поведінки і безпеки життєдіяльності в комп'ютерному класі. Розвивати увагу, пам'ять, артистичні здібності дітей, збагачувати словниковий запас учнів, мовленнєві навички учнів, їх світогляд, мислення. Виховувати любов до природи, прагнення бачити чарівне у звичайному. Формувати інформаційну, самоосвітню, здоров'язберігаючу, комунікативну компетентності.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Зіняр О. В.вчитель початкових класів і інформатики. Білозерської ЗОШ I-III ступенів № 18

Номер слайду 2

Урок сьогодні у нас незвичайний,він дуже корисний і дуже повчальний !

Номер слайду 3

Зіняр Оксана Вікторівна. Коли з дерев всі листочки злітають,Коли на південь птахи відлітають,Коли небо сіре, холодний дощ ллється,Як ця пора року зветься?О С І Н Ь

Номер слайду 4

В темних сінях день осінній. Пахне сіном і насінням. Робота над скоромовкою

Номер слайду 5

Біла тітка мандрувала,Воду під кожух ховала,За сосну перечепилась,І дощем на ліс пролилась. Сидить – зеленіє,Лежить - пожовтіє,Падає – почорніє. З А Г А Д К ИКоли падаю я з неба. Люди кажуть: «так і треба. Восени тоді вважай буде добрий урожай!»Без рук, без ніг -ворота відчиняє.

Номер слайду 6

Читання вірша «Жива картинка»

Номер слайду 7

Зіняр Оксана Вікторівна. Вас чекає комп’ютерне диво. Цікава, корисна і просто красива програма «Tux Paint».

Номер слайду 8

Зіняр Оксана Вікторівна

Номер слайду 9

Зіняр Оксана Вікторівна. Для того, щоб увійти в програму Tux Paint, натискаємо кнопку Пуск, в меню обираємо пункт Ігри, шукаємо назву Tux Paint. Завантажується вікно програми.

Номер слайду 10

Зіняр Оксана Вікторівна. Дитячі малюнки «ОСІНЬ»

Номер слайду 11

Будь чистою і світлою, дитино. Добро твори у світі кожен час. Добро і є та категорія єдина, Яка веде до світла кожного із нас.

pptx
Додано
4 лютого 2018
Переглядів
1567
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку