презентація до інтелектуальної гри з хімії та географії "Поле чудес"

Про матеріал
Головне завдання – розширити знання здобувачів освіти з хімії та географії; розвивати вміння логічно й творчо мислити, використовувати набуті знання в нестандартних ситуаціях, коментувати й пояснювати факти; розвивати самостійне мислення та погли¬бити інтерес до вивчення предметів
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Хіміко-географічна гра “ПОЛЕ ЧУДЕС” 7-10 кл.

Номер слайду 2

І тур Перед вами слово. Яка речовина і чому стала причиною загибелі однієї з арктичних експедицій? Увага питання, Про яку речовину йде мова і що це за експедиція?

Номер слайду 3

ІІ тур Як називаються процеси, що відбуваються у всіх живих організмах (і тварин і людей), а також можуть відбуватися і між хімічними речовинами, у природі? Їх можна провести в лабораторії.

Номер слайду 4

ІІІ тур Вулкан, який у 1883 році під час вибуху, розніс на шматки гору. Частина острова при цьому злетіла у повітря. Гуркіт було чутно аж до Австралії на відстані 3600 км! Вулкан спричинив цунамі заввишки 40м. Найсильніші вибухи, що передують виверженню, властиві саме цьому вулкану.

Номер слайду 5

Гра з глядачами Назва якого хімічного елемента входить до складу назви письмової приналежності?

Номер слайду 6

ФІНАЛ Це дивовижний і неповторний світ на краю Південної Америки, який захоплює своїми унікальними ландшафтами і недоторканною природою. Це єдина область помірного клімату в Південній Америці, де чітко проявляється 4 пори року (Чилі та Аргентина)

Номер слайду 7

СУПЕР - ГРА Супер-призи: Супер-ручка “Відмінниця”. Супер-олівець “Сам пишу і сам стираю” Супер набор шпаргалок з хімії та георгафії”

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Дякуємо за увагу!

ppt
Додав(-ла)
Гайдук Ганна
Додано
12 березня 2020
Переглядів
846
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку