Презентація до методичного семінару для ЗДНВР «Модернізація методичної роботи в контексті суспільних трансформацій»

Про матеріал

Презентація до методичного семінару . Така форма роботи може бути використана ЗДНВР та керівниками ШМО для проведення педагогічних рад, засідань методичних об*єднань. Допомагає модернізувати методичну роботу в закладі освіти та провести її у формі методичного квесту.



Зміст слайдів
Номер слайду 1

методичний практикум для ЗДНВР«Модернізація методичної роботи в контексті суспільних трансформацій та забезпечення рівного доступу до реалізації якісної здоров'язбережувальн. Ої освіти»

Номер слайду 2

Методичний квест«Плекаємо здорову особистість разом!»

Номер слайду 3

Історія - притча

Номер слайду 4

менеджер, тьютор, модератор,експериментатор, віртуальний керівник, фасилітатор,Вміє :налагодити, побудувати роботу, створити умови для злагодженої , плідної співпраці всього педагогічного колективу. Сучасний керівник – це …

Номер слайду 5

Методичний квест «Плекаємо здорову особистість разом!» Якість освіти та її ефективність - одна з актуальних проблем сьогодення. Провідну роль у забезпеченні ефективності освітнього процесу відіграє педагог, його професіоналізм. Впровадження стандартів Концепції Нової української школи вимагає від вчителя широкого спектра теоретичних знань, постійного підвищення кваліфікації, росту професійної майстерності, набуття здатності до аналізу та прогнозування результатів власної роботи, забезпечення ефективного функціонування закладу в цілому. Сучасний педагог в умовах конкуренції повинен вміти швидко отримувати науково-методичну інформацію, володіти прийомами її обробки, вміти заощаджувати час на виготовлення дидактичних матеріалів, презентабельно оформляти їх, що в свою чергу сприятиме його переходу на новий рівень педагогічної майстерності.

Номер слайду 6

Перед управлінцем постає ряд ключових питань: Як зробити, щоб кожен вчитель став активним, зацікавленим учасником роботи методичних об'єднань? Як позбутися пасивності окремих педагогів? Як перевести їх від репродуктивної діяльності до дослідницької, підвищити мотиваційний рівень самоосвіти, сформувати вміння рефлексії в процесі пізнання нового?

Номер слайду 7

методичний квест «Плекаємо здорову особистість разом!» В. О. Сухомлинський наголошував, що «турбота про здоров‘я – це найважливіша справа вихователя (вчителя). Від життєрадісності, бадьорості дітей залежить їхнє духовне життя, світосприймання, розумовий розвиток, міцність знань, віра у свої сили.»

Номер слайду 8

Дотримуйтесь вказівок і дійте за правилами і у вас все вийде!БАЖАЄМО УСПІХІВ!КВЕСТ – ЦЕ ЗМАГАННЯ. Завдання кожної команди - перемога!

pptx
Додано
9 серпня 2018
Переглядів
1005
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку