Презентація до самопідготовки в 3 класі, Незвичайна подорож до країни кмітливих

Про матеріал
Самопідготовка «Незвичайна подорож у місто Кмітливих» Мета: розвивати та вдосконалювати вміння учнів самостійно працювати, формувати навички раціональ¬ного використання часу; закріпити і систематизувати знання дітей отримані на уроках, виконати домашнє завдання, працювати над розвитком мовлення, збагаченням словникового запасу, розвивати увагу, спостережливість, виховувати прагнення до знань.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Самопідготовка «Незвичайна подорож у місто Кмітливих»Вихователь: Крамнова В. О.3 клас2018 р.

Номер слайду 2

Мета:  розвивати та вдосконалювати вміння учнів самостійно працювати, формувати навички раціональ­ного використання часу; закріпити і систематизувати знання дітей отримані на уроках, виконати домашнє завдання, працювати над розвитком мовлення , збагаченням словникового запасу, розвивати увагу, спостережливість, виховувати прагнення до знань.                                            

Номер слайду 3

Девіз самопідготовки: "Працюй наполегливо, швидко, старанно,  Щоб кожна хвилина не втратилась марно." 

Номер слайду 4

Вирушаємо в похід.

Номер слайду 5

Станція «Хвилинка».

Номер слайду 6

Памятка при виконанні завдань з української мови1. Сядь зручніше.2. Прочитай завдання, подумай, подивись, які правила слід застосовувати при виконанні цього завдання? Якщо забув, подивися у підручник.3. У разі потреби переглянь аналогічні завдання, виконані в класі під керівництвом учителя.4. Не поспішаючи, приступай до виконання завдання.5. Пиши не кваплячись, але і не надто повільно. Не відволікайся.6. Використовуй час призначений для виконання завдання.7. Якщо не розумієш, спитай у вихователя. 8. Виконай завдання, перевір правильність його виконання. 

Номер слайду 7

Пальчикова гімнастика

Номер слайду 8

Станція  «Весела»

Номер слайду 9

Фізхвилинка

Номер слайду 10

Номер слайду 11

ПАМЯТКА. ЯК ГОТУВАТИ ЛІТРАТУРНЕ ЧИТАННЯ1. Прочитай текст, відміть слова при читанні яких допустив помилки.2. Попрацюй окремо над цими словами.3. З’ясуй значення всіх незрозумілих слів.4. При повторному читанні готуйся виконати дане тобі завдання (відповіді на питання).5. Перевірте один одного (відповіді на питання).

Номер слайду 12

Підсумки самопідготовки:1. Аналіз старанності, дисциплінованості, організованості учнів під час роботи.2.  Проведення конкурсу «Кращий зошит».

Номер слайду 13

Дякую!

pptx
Додано
26 листопада 2019
Переглядів
1346
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку