Презентація до уроку 14 з музики 5 клас

Про матеріал

Презентація до уроку №14 з музики в 5 класі за темою "Народна музика у творчості композиторів". Цікаві ребуси, загадки, допомога з вокально-хоровою роботою.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Леонтович Микола Дмитрович

Номер слайду 3

Тема: Народна музика у творчості композиторів. Мета: дізнатись як народна музика може існувати у творчості композиторів.

Номер слайду 4

видозмінення твору шляхом використання різноманітних засобів музичної виразностімелодія яка звучить декілька разів набуваючи різних змін: мелодичних, ритмічних, тембрових, гармонійних і так даліАссія Ахат , парафраз на тему М. Леонтовича «Щедрик»М. Леонтович «Щедрик»

Номер слайду 5

Що зробили з цією фотографією?ОБРОБКА

Номер слайду 6

ВАРІАЦІЇ

Номер слайду 7

видозмінення твору шляхом використання різноманітних засобів музичної виразностімелодія яка звучить декілька разів набуваючи різних змін: мелодичних, ритмічних, тембрових, гармонійних і так даліАссія Ахат , парафраз на тему М. Леонтовича «Щедрик»М. Леонтович «Щедрик»ОБРОБКАВАРІАЦІЇ

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Домашнє завдання. Проектна робота:створіть презентацію чи стіннівку з інформацією про сучасний гурт «Пентатонікс», про співачку-скрипальку Ассію Ахат, та про українського композитора Миколу Леонтовича. презентуйте на наступному уроці.

pptx
Додано
26 липня 2018
Переглядів
1891
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку