Презентація до уроку: "Елеонор Портер «Полліанна». Ідея радості життя й відкриття світу у творі"

Про матеріал
Зарубіжна література, 5 клас, 1 год/тиждень. Презентація до уроку: "Елеонор Портер «Полліанна». Ідея радості життя й відкриття світу у творі"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Перше лютого. Класна робота Елеонор Портер «Полліанна». Ідея радості життя й відкриття світу у творі

Номер слайду 2

Епіграф до твору. Я ніколи не вважала, що необхідно заперечувати існування труднощів та страждань. Я тільки думала, що набагато краще йти назустріч невідомому бадьоро й радісно. (Е. Портер)

Номер слайду 3

Поліанна. Бавовняна сукенка в червону клітинку. Опис зовнішностіСвітле волосся. Блакитні очіДві жовті кіски. Веснянки на обличчі

Номер слайду 4

милосердначуйнадобраоптимістичнажиттєрадісна. Поліаннафантазерка

Номер слайду 5

грайливадоброзичливаспівчутливамужнякмітлива. Поліанна. Віра в людей

Номер слайду 6

Домашня робота. Впізнай героя (написати у зошит тільки відповідь) Засуджувала господиню за безсердечне ставлення до сироти і зустрічала Полліанну на станції. 2. Чоловік був завжди вбраний у довгий чорний сурдут, цього інші чоловіки не носили. Ідучи, він тримав спину, а ходив переважно швидко і завжди сам.3. До неї ніхто не любить ходити. Як би тільки людям не було її шкода, жодна душа й раз на день не навідалась би до неї, така вона уїдлива.4. Мені щойно минуло десять років. Торік я жив у сиротинці, Я хотів мати власну домівку. Ну звичайну, щоб була мама, а не доглядачка. 5. Бадьоро наближався найвищий з гурту чоловік із чисто виголеним обличчям і добрими очима.6. Строга жінка з суворим обличчям, котра похмурніла щоразу, коли грюкали двері.

pptx
Додано
30 січня 2022
Переглядів
635
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку