Презентація до уроку літературного читання на тему: "Школа економіки журналу "Джміль"

Про матеріал
Урок з літературного читання створено для роботи з дітьми за підручником О.Савченко "Казка-загадка товар і покупець. Марія Чумарна"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Наша гривня», «Чому грошей не може бути скільки за­вгодно?»Школа економіки журналу «Джміль»

Номер слайду 2

Артикуляційні вправи. Я читаю – ти виконуй. Я читаю – ти виконуй

Номер слайду 3

Прочитай

Номер слайду 4

Відгадай загадки. Холодно. Ще бджоли сплять,А вони уже летять. До найперших квіточок. Мед збирать для діточок. Я крилатий і пухнастий,Золотистий і смугастий,Над лужком танок веду,Дзвінко, весело гуду. 

Номер слайду 5

Фати про джмеля. На Землі вони з’явилися близько 30 мільйонів років потому. І досі вони прекрасно себе почувають і в лісах, і в горах, і в полях. Джмелі є дуже гарними запилювачами різних рослин. І ось цю їхню особливість з успіхом використовують у сільському господарстві в усьому світі. Для цього організовують так звані джмелеферми. А ще вони волохаті, гарні та дуже голосно дзижчать.

Номер слайду 6

Відомості про журнал «Джміль»«Джміль» – унікальний дитячий журнал. У кожному номері журналу:- кращі літературні твори сучасників і класичних авторів;- уроки художнього слова;- нетрадиційні техніки образотворчості;- репродукції картин українських та світових художників і бесіди за ними;- розвивальні ігри;- досліди з природними та штучними об’єктами;- комікси морально-етичної тематики;- сценарії свят і розваг та багато іншого.

Номер слайду 7

Фікультхвилинка

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

У чому щастя?

Номер слайду 11

Перегляд мультфільму. Азбука грошей

pptx
Додано
29 квітня 2020
Переглядів
1769
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку