Презентація до уроку мистецтва к 9 класі на тему "Український кінематограф"

Про матеріал
Презентація до уроку мистецтва к 9 класі на тему "Український кінематограф". Відомі молоді українські актори та актриси. Фото та їх творчий шлях.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Українські актори та актриси. Підготувала вчитель мистецтва. Янішевська Л.І.

Номер слайду 2

Анна Кошмал. Анна Сергіївна Кошмал - молода українська кіноактриса, що отримала славу у всіх російськомовних країнах після того, як зіграла подорослішала Женю Ковальову в останніх сезонах телесеріалу «Свати». За цю роль дівчина двічі номінувалася на українську телевізійну премію «Телетріумф». Також Ганна потрапила в число претендентів нагороди «Телезірка» за відтворення на екрані образу головної героїні в популярному серіалі «Сашка».

Номер слайду 3

Олександр Піскунов. Народився 31 грудня 1991 року в Нікополі. У 2015 році закінчив акторський факультет КНУТКіТ ім. Карпенко-Карого (курс Дмитра Богомазова). Працював у трупі Київського театру драми і комедії на лівому березі Дніпра. Грав у виставах «Так закінчилося літо ...», «Білі ночі любові», «Людина, яка платить» та інших. Знімався в популярних телесеріалах «На лінії життя», «Центральна лікарня», «Папа Ден» і «Сувенір з Одеси». А також з'явився в повнометражних фільмах «Смерть Сталіна», «Межа», «Киборги». Останній став тріумфатором кінопремії «Золота Дзиґа» в цьому році.

Номер слайду 4

Галина Безрук. Галина Безрук - українська актриса театру і кіно, зірка телесеріалів «Поки станиця спить», «Слуга народу» і «Останній москаль». Також вона відома як співачка, яка брала участь у другому сезоні української версії шоу «Голос» і у вокальному конкурсі «Нова хвиля 2016».

Номер слайду 5

Максим Самчик. Народився 27 серпня 1997 у Броварах. Є студентом Київського університету театру і кіно ім. Карпенко-Карого. У 2018 році виходить два українські фільми з його участю - драма «Коли падають дерева» Марисі Нікітюк і фантастична пригода «Фокстер і Макс» Анатолія Матешко. У 2018 році фільм «Коли падають дерева» був відібраний до конкурсної програми Panorama 68-го Берлінського міжнародного кінофестивалю, а також бере участь в Трансільванському кінофестивалі.

Номер слайду 6

Ярослав Сидоренко. Народився в 1991 році в Донецьку. Живе і працює в столиці. Закінчив Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого за фахом актор драматичного театру і кіно, майстерня Миколи Рушковського. Лінгвіст, диктор, теле- і радіоведучий. Зараз робить великий акцент на музику і режисуру. Грає у виставі «Повія напрокат» «Іншого театру». «Неймовірний співрозмовник і приємний, добрий чоловік! Дуже хороший друг. Кому на шляху попадеться - тому пощастить », - жартома говорить про себе Ярослав.

Номер слайду 7

Данііл Каменський. Народився 27 жовтня 2000 року в Полтаві. Закінчив театральне відділення Полтавської міської школи мистецтв «Мала академія мистецтв» імені Раїси Кириченко. З 2017 року є актором Українського малого драматичного театру в Києві. Знімався в повнометражних фільмах «Між любов'ю і ненавистю» і «Сторожова застава».

pptx
До підручника
Мистецтво 9 клас (Масол Л.М.)
Додано
27 березня 2019
Переглядів
1974
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку