Презентація до уроку "Стежками Херсонського краю. Розв'язування квадратних рівнянь за допомогою формул коренів квадратного рівняння"

Про матеріал
Презентація до уроку "Стежками Херсонського краю. Розв'язування квадратних рівнянь за допомогою формул коренів квадратного рівняння"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Розв'язування завдань за допомогою формул коренів квадратного рівняння. Урок-подорож. Стежками Херсонського краю

Номер слайду 2

Мета уроку: Набути навичок розв’язувати квадратні рівняння за допомогою формул коренів квадратного рівняння та розширити знання про рідний край. Епіграф уроку: “Мало любити свій рідний край, його потрібно знати”

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Перевірка домашнього завдання. Робота в парах: На картках записані відповіді до домашнього завдання №813. З іншого боку нанесені букви та склади. Розмістіть відповіді у порядку зростання і з букв, що на задній стороні карток складіть слово. Якщо завдання виконано вірно, ви дізнаєтеся назву пам’ятки , що є нашою першою зупинкою.

Номер слайду 5

Асканія Нова

Номер слайду 6

Зелені хутори

Номер слайду 7

2 неповне3 корінь 4 квадратне 5 два 6 третій 7формула 8 один 9 рівняння 1о0 кефіцієнти. Розв'яжіть кросворд:д и с к р и м і н а н т о д и нк о р і н ьк в а д р а т н ед в а т р е т і йф о р м у л а. Р і в н я н н як о е ф і ц і є н т и2. Квадратне рівняння, у якому хоча б один з коефіцієнтів b або c дорівнюють нулю.1. Вираз b²-4ac у квадратному рівнянні .10. Числа a, b, c у квадратному рівнянні ax²+bx+c=0 .9. Рівність, що містить невідоме.8. Кількість коренів квадратного рівняння , коли D=0 .7. Вираз, за допомогою якого знаходяться корені квадратного рівняння.6. Коефіцієнт c у квадратному рівнянні.5. Кількість коренів квадратного рівняння , коли D>0 .4. Рівняння виду ax²-bx+c=0 .3. Розв’язок рівняння.н е п о в н е style.colorfillcolorfill.typestyle.colorfillcolorfill.typestyle.colorfillcolorfill.typestyle.colorfillcolorfill.typestyle.colorfillcolorfill.typestyle.colorfillcolorfill.typestyle.colorfillcolorfill.typestyle.colorfillcolorfill.typestyle.colorfillcolorfill.typestyle.colorfillcolorfill.type

Номер слайду 8

Мертве море - Сиваш

Номер слайду 9

Робота в групах:І групаІІ група

Номер слайду 10

“Рожеві “ озера

Номер слайду 11

Робота біля дошки: Розв'язати №826 з підручника

Номер слайду 12

Фортеця Тягин

Номер слайду 13

Самостійна робота

Номер слайду 14

Дозорна башта

Номер слайду 15

Закінчіть речення: Сьогодні я дізнався... Мені захотілося... Мене здивувало... Я спробував... Я зміг... У мене вийшло... Я навчився... Було складно... Було цікаво...

Номер слайду 16

Домашнє завдання:№807(усно), 828,810 (в зошит)Дякую за увагу

pptx
До підручника
Алгебра 8 клас (Істер О. С.)
До уроку
Розділ 3. Квадратні рівняння
Додано
6 квітня 2019
Переглядів
914
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку