Українська мова2-А клас. Коваль О. М.вчитель І категорії
Борщ. Деруни. Сало. Вареники
Кухарповар кулінар офіціант
Кухарповар кулінар
фарту́хковпа́к
{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}6 Л{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}3 Х{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}12 Б{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}9І
хліб на лежить столі Запашний.
Запашний хліб лежить на столі.
Щоб хліб мати, народу голодувати. Хліб ногами топтати - треба добре працювати.
10 3 5 9 5 21 7 60
10+3+5+9+5+21+7+60=
Борщ із свіжою скибкою хліба
Добрий кухар і з кропиви борщ зварить. Гірко поробиш – солодко з'їси.
Комплекс 1 Комплекс 2 Борщ -25грн Грибна юшка – 20грн. Вареники – 30грн Голубці - 35грн. Сметана – 5грн Сметана – 5грн. Хліб – 3грн Хліб – 3грн. Узвар - 5грн Компот – 5грн
СЕНКАНКухар.
Каструля знань
Автор презентації Коваль О. МДякую за увагу!
Реєструючись, ви погоджуєтеся з угодою користувача та політикою конфіденційності.
«На Урок». Освітній інтернет-проект