Презентація до уроку з дизайну та технологій

Про матеріал
Презентація стане у нагоді учителям НУШ 3 класу під час проведення уроку на тему "Спогади про літо" (виготовлення композиції з метеликами за зразком).
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Спогади про літо

Номер слайду 2

Непомітно промайнуло безтурботне літо. Приємно згадати сонячні, теплі дні, зелену травичку, барвисті вогники літніх квітів, над якими кружляють кольорові метелики.

Номер слайду 3

Зберегти незабутні літні враження допоможе композиція з метеликами, виготовленими в техніці нескладної витинанки

Номер слайду 4

Послідовність виконання Підготуй усі необхідні матеріали та інструменти. Виріж кольорові заготовки. Виріж метелика-витинанку, а внутріщні заготовки манікюрними ножицями.https://youtu.be/6 Py-Cm. Kxrh. E?feature=shared

Номер слайду 5

Послідовність виконання Нанеси акуратно пензликом клей на зворотній бік заготовки. Добери кольоровий папір, який буде підкладатися під метелика та акуратно приклей до нього.

Номер слайду 6

Послідовність виконання Виріж заготовку за зразком. За допомогою лінійки намалюй більші та менші кружечки і виріж їх. Склей за зразком.

Номер слайду 7

Послідовність виконання Приклей кружечки та крильця метелика. У такій же послідовності виготов другого метелика. Відігни крильця та приклей метеликів лише черевцем на кольорове тло.

Номер слайду 8

Повторення правил техніки безпеки

Номер слайду 9

Повторення правил техніки безпеки

pptx
Пов’язані теми
Трудове навчання, 3 клас, Презентації
НУШ
Інкл
Додано
11 вересня
Переглядів
134
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку