Презентація до уроку з ЯДС за темою "Звірі"

Про матеріал
Тема. Звірі. Мета. Ознайомити учнів з основними істотними ознаками звірів; збагатити знання новими відомостями про живлення звірів; розвивати вміння розрізняти спільні і відмінні ознаки ссавців, вміння аналізувати та узагальнювати; сприяти розвитку допитливості; виховувати пізнавальний інтерес; прищеплювати любов до природи, бережливе ставлення до тварин.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Урок з курсу «Я досліджую світ»(1 клас)Підготувала вчитель початкових класів КЗШ І-ІІІ ст. №55 Юшко А. А.

Номер слайду 2

Тема уроку. Звірі. Девіз: Щоб урок пройшов немарно,Треба сісти рівно, гарно!Хочеш ти відповідати?Треба руку піднімати!Суму місця в нас нема,Нам посмішка допомага!

Номер слайду 3

Ранкова зустріч. Привітання. Щоденні новини

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Риби лускаплавці

Номер слайду 6

Комахи 1234566 кінцівок

Номер слайду 7

Птахи пір’я

Номер слайду 8

?

Номер слайду 9

шимпанзеввокмведідььиікарсбл

Номер слайду 10

ЗВІРІ

Номер слайду 11

Підручник у гості до нас поспішає, бо дуже цікаву інформацію має!с. 21

Номер слайду 12

Перегляд навчального відеоролику «Звірі»

Номер слайду 13

?

Номер слайду 14

Запам’ятай!Тільки звірі вигодовують своїх малят молоком.

Номер слайду 15

Вправа «Склади пазл»

Номер слайду 16

Ваш товариш приніс з лісу їжака. Що ви порадите товаришу?Залишити собі і потурбуватися про нього. Віднести в ліс, бо вдома він загине. Погратися з ним, а потім відпустити.

Номер слайду 17

Залишити собі і потурбуватися про нього. Забрати собі. Не чіпати. Покласти в дупло щось смачненьке. Діти знайшли в дуплі лісові горіхи і гриби. Що вони повинні зробити?

Номер слайду 18

Залишити собі і потурбуватися про нього. Забрати собі. Не чіпати. Покласти в дупло щось смачненьке. Діти знайшли в дуплі лісові горіхи і гриби. Що вони повинні зробити?Твої друзі на городі спіймали крота. Як ти вчиниш?Пройду повз них. Помістиш в ящик і будеш годувати і спостерігати. Розкажеш про його користь і попросиш відпустити.

Номер слайду 19

Хвилинка-цікавинка Слон – єдина тварина з чотирма колінами. У нього відмінна пам’ять і він не боїться мишей, а боїться мурах і бджіл. Жираф – це єдина тварина, яка не може позіхати. Довжина його язика досягає півметра, з його допомогою він чистить собі вуха.

Номер слайду 20

Рослиноїдні звіріХижі звіріВсеїдні звірі

Номер слайду 21

Хвилинка-цікавинка. Мавпи ніколи не застуджуються. У кожної зебри свій смугастий візерунок на тілі і точно такого немає більше ні в однієї зебри. Тигр – єдина кішка, яка не боїться води. Вони можуть імітувати різні голоси і цим приманювати свою жертву у пастку.

Номер слайду 22

Молодці!

pptx
Додано
2 червня 2022
Переглядів
496
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку