презентація до виховної години "людина починається з добра"

Про матеріал
Що може бути шкідливіше за людину, котра володіє знаннями найскладніших наук, але не має доброго серця.  Г. Сковорода
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Що може бути шкідливіше за людину, котра володіє знаннями найскладніших наук, але не має доброго серця.  Г. Сковорода 

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Волонтер, -а, чол - людина, що займається якоюсь справою з власної ініціативи та волі, без отримання грошового винагородження за свою роботу; доброволець.

Номер слайду 5

Асоціативний ланцюжок

Номер слайду 6

Що означає «дарувати радість»?Назвіть категорії населення, з якими працюють волонтери

Номер слайду 7

«НА КЛАДЦІ» В. Сухомлинський На вузенькій кладці через річку розминутися ніяк. З одного берега по кладці йде чоловік у білій сорочці. Йде і весело співає. З протилежного берега на кладці йде чоловік у чорній сорочці. Йде, схиливши голову,— сумний, невеселий. Зійшлися на середині річки. Чоловік у чорній сорочці каже: - Я дуже поспішаю, дай мені дорогу, повернись на берег, а потім перейди річку. - Куди ж ти поспішаєш?— запитав чоловік убілій сорочці. - У мене вдома велике горе. Син помер. - Я теж поспішаю, сказав чоловік у білій сорочці. - Куди ж ти поспішаєш? - У мене вдома велика радість. Син народився. Довго стояли мовчки на кладці обидва чоловіки, дивилися в очі один одному. Як вчинити чоловікам у цій ситуації? Потім чоловік у білій сорочці тихо і сумно сказав: - Тобі треба бути вдома швидше. Сказавши це, чоловік у білій сорочці повернувся назад і пішов на берег, туди, куди треба йти чоловікові в чорній сорочці .

Номер слайду 8

Хто найчастіше та з якої причини стає волонтером сьогодні? Якими якостями та які уміння повинні мати волонтери сьогодення? Які ризики можливі у волонтерській діяльності? Яких принципів слід дотримуватись волонтерам?

Номер слайду 9

міні-проект про патріотичні мотиви в долі українців.

Номер слайду 10

Бінго В якій доброчинній акції ви взяли участь? В якій доброчинній акції ви плануєте взяти участь? Яку акцію пропонуєте?

Номер слайду 11

Людина починається з добра

Номер слайду 12

Хай сьогодні нам щастить, хай нам завтра пощастить, хай усім завжди щастить! Будьмо!

Номер слайду 13

Так багато богів і релігій у світі, так багато доріг, що кружляють і звиваються, і все-таки єдине, чого потребує цей невеселий світ, — мистецтво бути добрим. Елла Вілер Вілкок. Доброта — це те, що може по- чути туговухий і побачити сліпець. Марк Твен. Справжня доброта виростає із серця людини. Усі люди народжуються до- брими. Конфуцій. Хай сьогодні нам щастить, хай нам завтра пощастить, хай усім завжди щастить! Будьмо!

Номер слайду 14

pptx
Додано
26 березня 2020
Переглядів
1305
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку