Презентація "Добрий день, матусю - Україно!" до 1 уроку з мистецтва 4 клас

Про матеріал
Презентація містить в собі демонстраційний матеріал, завдання, безліч різнобарвних картинок - це допомагає урізноманітнити під час уроків види діяльності дітей, перевірити суму отриманих знань,розвинути уяву, увагу,память та інтелект.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Вітаю! От ми і зустрілися знову. Наша подорож у країну Мистецтва продовжується!Королева Мелодія

Номер слайду 3

Ти, напевно, вже знаєш, що в кожній країні є свої державні символи, один з яких – музичний твір, що називається гімн. Національний гімн – це найвищий вияв волелюбних прагнень народу, його духовно-патріотичних устремлінь

Номер слайду 4

Композитор. Михайло Вербицький. Поет. Павло Чубинський

Номер слайду 5

Які почуття тебе охоплюють, коли звучить гімн?Пригадайте, як потрібно себе вести під час виконання національного гімну?Проспівай гімн із відповідним настроєм. НАТХНЕННО СВЯТКОВО ПЕРЕМОЖНО БАДЬОРО СТВЕРДЖУВАЛЬНО УРОЧИСТО ВПЕВНЕНО

Номер слайду 6

Музичною візитівкою нашої країни є народна пісня літературного походження «Реве та стогне Дніпр широкий…» автором віршів якої є Т. Г. Шевченко.Її мелодія звучала як позивний на радіо під час Другої світової війни.

Номер слайду 7

Українська народна пісня «Реве та стогне Дніпр широкий…» Який характер мелодії?Що оспівується в пісні?Як її треба виконувати?

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Розучування

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Дякую за гарний урок!

pptx
Додано
8 вересня 2021
Переглядів
3014
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку