Презентація "Догляд за шкірою рук"

Про матеріал
Завжди приємно бачити красиві доглянуті руки з гладкою і ніжною шкірою і акуратним манікюром. Отже, давайте скористаємося порадами професійних косметологів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Догляд за шкірою рук

Номер слайду 2

Завжди приємно бачити красиві доглянуті руки з гладкою і ніжною шкірою і акуратним манікюром. Сьогодні салони краси пропонують безліч процедур, які допомагають повернути шкірі рук здоров'я, еластичність і привабливий зовнішній вигляд. Але знайте, що зовсім не обов'язково переплачувати, відвідуючи модні спа-салони. У більшості випадків для красивих рук потрібний лише правильний і систематичний домашній догляд. Отже, давайте скористаємося порадами професійних косметологів.

Номер слайду 3

МАСКИ І ВАННОЧКИ ДЛЯ РУК4 ХАРЧУЙТЕСЯ ПРАВИЛЬНО1 БЕРЕЖІТЬ ШКІРУ РУК2 ПІЛІНГ3 КРЕМ5

Номер слайду 4

Нестача вітамінів і мікроелементів миттєво позначається на стані шкіри. Вона стає сухою і знезводненою, втрачає еластичність і пружність. Правильне збалансоване харчування не тільки повертає їй красу, а й служить запорукою здоров'я всього організму. Обов'язково включайте в свій щоденний раціон фрукти і овочі. Корисними продуктами для шкіри є риба, сир, м'ясо курки та індички, горіхи, яйця, гречана і вівсяна крупа, оливкова олія і вершкове масло. А ось споживання цукру, алкоголю і «швидких» вуглеводів слід обмежити. І звичайно ж, відмовтеся від куріння. Пийте багато чистої води. Оптимальна кількість води за день для дорослої людини становить 2 літри. Нехай постійне споживання води стане для вас хорошою звичкою.

Номер слайду 5

Чи потрібно говорити про те, що шкіра рук постійно піддається агресивному впливу різних чинників? Це і засоби для миття посуду, і порошки для прання, і погодні умови. Запасіться хорошими рукавичками для роботи в будинку. Так агресивні речовини миючого засобу і хлорована вода не зможуть змити захисну ліпідну оболонку шкіри і викликати сухість та лущення. У холодну пору року одягайте на вулиці рукавички, а влітку - користуйтеся захисним кремом для рук з SPF фактором.

Номер слайду 6

Наша шкіра постійно оновлюється. У молодості цей процес відбувається більш інтенсивно, і нам не потрібні додаткові косметичні засоби. З віком процес оновлення сповільнюється. Ороговілі клітини залишаються на поверхневому шарі шкіри, заважаючи зростанню нових і здорових клітин. Вирішити проблему легко. Скористайтеся пілінгом для тіла, наприклад, мінерально-збагаченим скрабом для обличчя і тіла Solar Energy Face & Body Scrub від ізраїльського виробника професійної косметики GIGI. Нанесіть трохи засобу на тильну сторону долоней і м'яко помасажуйте вологими пальцями. При взаємодії з водою скраб утворює легку піну, яка дбайливо видаляє омертвілі лусочки і стимулює утворення нової гладкої шкіри.

Номер слайду 7

Тут вам знадобляться домашні рецепти краси. Якщо шкіра рук зневоднена і шорстка нанесіть суміш з меду, молока, оливкової олії і вівсяних пластівців, перемелених у борошно. Для посилення ефекту одягніть бавовняні рукавички. На ніч на суху шкіру можна наносити гліцерин. Він продається в будь-якій аптеці. Наситити шкіру поживними речовинами зможе маска з ефірними оліями: змішати олії евкаліпта, чебрецю, м'яти, лаванди зі свіжим соком алое і медом. Нанесіть маску під рукавички на 40 хвилин, а потім скористайтеся хорошим живильним кремом. Ванночки застосовують для зміцнення ламких нігтів. Найпростіша - з куховарської або морською сіллю. Час процедури 15 хвилин, а частота застосування 2-3 рази в тиждень.

Номер слайду 8

Крем для рук необхідний кожній жінці. Він підтримує гідро-ліпідний баланс шкіри, відновлює її та регенерує незначні пошкодження, зволожує і живить. Дешеві креми для рук, які продаються в магазинах мас-маркету, малоефективні. Підберіть для себе хороший професійний догляд. Крем для рук Hand Care від ізраїльської компанії Holy Land містить гліцерин і ефірні олії, які підтримують здоровий вигляд шкіри, захищають від обвітрювання і впливу ультрафіолету. Крем дуже швидко вбирається, не залишаючи після себе відчуття жирної плівки на руках. З кожним днем ​​шкіра на руках залишається доглянутою, молодою та свіжою. Тільки професійні засоби по догляду здатні за лічені дні повернути шкірі здоровий привабливий вигляд. Так, формула мінерального крему Mineral Hand Cream від Anna Lotan заснована на цілющих властивостях мінералів Мертвого моря, які усувають негативний вплив вітру і морозу, зміцнюють нігтьову пластину, запобігають втраті вологи. При регулярному використанні цього крему, ви здивуєтеся, наскільки пружною і бархатистою стала ваша шкіра.

Номер слайду 9

Використана література:https://primestyle.com.ua/ua/articles/doglyad_za_shk_royu_ruk.html

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Kozlova Olga
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
6 квітня 2023
Переглядів
1505
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку