Презентація досвід роботи вчителя фізики

Про матеріал
Досвід роботи вчителя фізики. Леньо Юрій Юрійович У сучасних умовах необхідно виховувати конкурентноспроможну особистість, яка б мала не тільки високий інтелектуальний розвиток, а й ще була б психологічно підготовлена до змін, які відбуваються у нашому сьогоденні.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Портфоліо Вчителя фізики та астрономіїШаланківської ЗОШ І-ІІІ ст. Леньо Юрія Юрійовича

Номер слайду 2

Мій педагогічне кредо «Тільки той стане справжнім учителем, хто ніколи не забуває, що сам був  дитиною...»

Номер слайду 3

Автобіографічні дані 14.09. 1991. - народився с. Шаланки Виноградівському районі на Закарпатті 2008 р . – закінчив Шаланківську ЗОШ І-ІІІ ст.

Номер слайду 4

Автобіографічні дані 2010 р.- вступив в Ужгородський національний університет на фізичний факультет 2015 р.- закінчив університет і отримав повну вищу освіту за спеціальністю “викладач фізики”

Номер слайду 5

Педагогічну діяльність розпочав у 2014 році у Карачинському ліцеї, де працював вчителем фізики до 2018 р. З 2015 р. – до согоднішнього дня працюю вчителом фізики у Шаланківській ЗОШ І-ІІІ ст Предмети які викладаю це фізика та астрономія. Стаж роботи: 5 років. Категорія: спеціаліст

Номер слайду 6

Курси підвищення кваліфікації2019 р. у Берегові

Номер слайду 7

Проблемне питання над яким працюю“ Використання сучасних технологій на уроках фізики”

Номер слайду 8

Актуальність обраної теми. Використання нових технологій у навчальному процесі призводить до розвитку нових педагогічних методів і прийомів; зміні стилю роботи викладачів, розв'язуваних ними завдань; структурним змінам у педагогічній системі.

Номер слайду 9

В процесі роботи розв’язувались такі завдання:впровадження в практику роботи інтерактивних технологій навчання, як основи збереження психічного здоров’я і соціальної активності особистості; використання різних форм самостійної роботи учнів на уроках математики, впровадження диференційованого підходу на різних етапах уроку; підвищення інтелектуального рівня учнів, культури спілкування, почуття взаємодопомоги, логічного мислення.

Номер слайду 10

Використання у практичній діяльностіробочі групи формую за результатами виконання певного завдання зростаючої складності;

Номер слайду 11

Результати досвіду Дає можливість знизити навантаження на учнів і підвищити мотивацію навчання, прискорити розвиток дитини добором відповідного навчального матеріалу та організацією виконання учнями самостійної роботи, необхідної для засвоєння даного матеріалу. Кожен учень може повноцінно оволодівати змістом навчального матеріалу, гармонійно розвивався відповідно до своїх індивідуальних можливостей, схильностей, інтересів, формувався б як індивід з його специфічними особливостями. Дозволяє підтримувати позитивний контакт між вчителем і учнями.

Номер слайду 12

Участь в методичній роботі Проведення відкритих уроків та участь у виставках під час проведення предметних тижнів Член журі в шкільних та міських олімпіадах Виступ на шкільному, міському методобєднаннях та педрадах

Номер слайду 13

Фізичний тиждень

Номер слайду 14

Наукова діяльність Дослідження в CERN ( Швейцарія , Genf ) 2017

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Професійні планипідвищувати свою науково-теоретичну та методичну підготовку; вдосконалювати свою педагогічну майстерність; надавати пріоритет методам активного навчання; активізовувати роботу з обдарованими учнями;забезпечувати на всіх ступенях навчання розвиваючий характер шкільної освіти і прикладну спрямованість, наступність у навчанні між різними ланками ступеневої системи шкільної освіти

Номер слайду 17

Дякую за увагу

pptx
Пов’язані теми
Фізика, Інші матеріали
Додано
16 березня 2020
Переглядів
1108
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку