Презентація досвіду роботи класного керівника

Про матеріал
Дана презентація висвітлює мою роботу як класного керівника. Показані методи і форми роботи, які я застосовую при роботі з учнями , адже обов’ язком класного керівника є простежити за становленням особистості дитини, що входить у сучасний світ; виховати людину, здатну гідно зайняти своє місце в житті; створити кожному умови для розвитку індивідальних здібностей; сформувати в дитини потребу до самовираження.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

У кожного «Я» є своє ім'я, На всіх не нагримаєш грізно, Ми — не безліч стандартних «я», А безліч всесвітів різних. В. Симоненко

Номер слайду 3

Формування в учнів інтересу і розуміння необхідності пошуків шляхів правильного життєвого самовизначення. Розвиток творчих здібностей у процесі навчання.

Номер слайду 4

Забезпечити можливість для кожного учня свідомого вибору лінії життя, позиції, погляду на світ.

Номер слайду 5

виховання людини демократичного світогляду і культури; розвиток творчих здібностей; формування навичок самоосвіти і самореалізації особистості; забезпечення духовної єдності поколінь, виховання поваги до батьків; сприяння формуванню повноцінного розвитку дітей, охороні і зміцненню фізичного, духовного, психологічного здоров'я; спонукання до активної протидії проявам аморальності, правопорушень, бездуховності, антигромадської діяльності.

Номер слайду 6

Разом через труднощі та невдачі до радощів і перемог!

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Самоврядування в класі Староста класу та його заступник

Номер слайду 10

ЗМІСТ ВИХОВНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ «Знати, щоб жити!» "Відшукай себе серед інших", "Як подолати конфлікт?", "Духовність і здоров’я» Ціннісне ставлення до себе

Номер слайду 11

Ціннісне ставлення до себе

Номер слайду 12

Ціннісне ставлення до сім’ї, родини, людей Перші уроки за участю батьків. Проведення рольових ігор. Анкетування, тестування. Зміст роботи "Традиції моєї родини", "Агресія та насильство в сім’ї", "Чи кожна людина може бути щасливою?", "Чи кожен може бути успішним?“.

Номер слайду 13

Ціннісне ставлення до суспільства, держави Години спілкування, круглі столи, анкетування на правову тематику Участь у загальношкільних заходах із громадянсько-патріотичного виховання Зміст роботи ”Україна-єдина держава”, “Виховуємо повагу до символів нашої держави”, “Як парость виноградної лози плекайте мову!”, ”Хто такий патріот Батьківщини?” “Права і свободи громадян”.

Номер слайду 14

Ціннісне ставлення до праці Трудові десанти. Організація самообслуговування. ЗМІСТ ВИХОВНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ Операція “Живи ,книго!” "Бути економним – вимога часу", "Я обираю своє майбутнє!", "Здоров'я і вибір професії", "У світі професій", "Коли робота приносить радість“.

Номер слайду 15

Ціннісне ставлення до природи Конкурси,диспути, фотовиставки. Щорічні екскурсії на природу. ЗМІСТ ВИХОВНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ "Жити в злагоді з природою", “Червона та Зелена книга України", "Екологічні наслідки Чорнобиля“.

Номер слайду 16

Ціннісне ставлення до культури та мистецтва МИ – АРТИСТИ!!!

Номер слайду 17

ЗМІСТ ВИХОВНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ 1.Випуск святкових та тематичних стіннівок. 2. Конкурси, мистецькі свята, творчі проекти. 3. Участь у конкурсах художньої самодіяльності.

Номер слайду 18

Взаємодія з батьками Реалізація виховних цілей Учень Клас Сім’я Форми діяльності: Батьківські збори. Індивідуальні бесіди та консультації.

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Кажу собі: я – класний керівник! І намагаюсь бути справді класним, І зустрічаю учнів я своїх, Щоб кожен день їх видався прекрасним.

ppt
Додав(-ла)
Литвинчук Леся
Додано
8 квітня 2020
Переглядів
730
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку