Презентація фарбування сивини.Види сивини.

Про матеріал
Автор методичної розробки презентації розміщує власний досвід та результат дослідження опрацьованих літературних джерел по впровадженню активних форм і методів навчання.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Фарбування сивини перманентними барвниками. Колір мудрості

Номер слайду 2

Природа сивини. Сиве волосся - це волосся позбавлене барвника пігменту / меланіну /. У сивому волоссі замість пігменту переважає велика кількість повітряних бульбашок /молекул кисню/

Номер слайду 3

Сивина в деталях Сивина буває: Розсіяне-сиве волосся розподілене рівномірно. Полумя -волосся посивіло на певних ділянках/частіше на скронях і лобовій частині голови/

Номер слайду 4

Покраска волосся. При фарбуванні здорового, не сивого волосся - окислювач вступає в реакцію з натуральним пігментом /меланіном/ розчиняючи його, молекули фарби взаємодіють з розчиненим натуральним пігментом і на волоссі виходить штучний колір.

Номер слайду 5

Класичні правила роботи при фарбуванні сивини. При фарбуванні волосся (що містить до 50% сивини) тон у тон і темніше-використовується 6% окислювач, і 9% окислювач при фарбуванні на тон світліше.

Номер слайду 6

Способи, які допомагають ефективно пофарбувати сивину: Техніка-мордонсаж. Техніка-пігментування.

Номер слайду 7

Фарбування волосся у разі розсіяної сивини Для покриття такої сивини використовувати барвники НАТУРАЛЬНОГО РЯДУ їх можна поєднувати з рефлекторними відтінками в наступних пропорціях при кількості сивини 30-40% - 2 год рефлексу і 1ч. натур. кольору; якщо сивого волосся 50% то використовується пропорція 1 : 1.

Номер слайду 8

Фарбування волосся у разі Полумьяної сивини Попередньо використовується техніка пігментування волосся. Робиться для того, щоб наситити його штучним пігментом і створити альтернативу відсутньому меланіну. Барвник змішавши з водою наносять на сиві ділянки. А витримавши 20 хвилин, наносять за класичною схемою барвник з окислювачем.

Номер слайду 9

Розглянемо приклад фарбування 100% сивини. Модель до фарбування. Модель після фарбування

Номер слайду 10

ДНЗ ОЦ ПТО Презентацію підготувала – майстер виробничого навчання Безкровна К. В. Дякую за увагу.

pptx
Додано
11 січня
Переглядів
346
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку