Функціонал тестування на нараді у школі (фотофіксація).

Про матеріал

Матеріал додав (-ла) Мельничук О.Д. Ознайомлення вчителів, батьків, учнів з перевагами використання онлайн-платформи "На урок" . Презентація функціоналу тестування на нараді у школі (фотофіксація).

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Презентація функціоналу тестування на нараді у школі (фотофіксація). Онлайн-тести для учнів та вчителів на платформі Вчитель: Мельничук Олена Дмитрівна

Номер слайду 2

Онлайн-портал для вчителів Бібліотека авторських матеріалів (тут можна знайти презентації, конспекти уроків, тести , тощо). Освітній журнал з цікавими та корисними статтями. Онлайн тести для учнів та вчителів. Олімпіади

Номер слайду 3

Онлайн-тести для учнів та вчителів. Особливості користування платформою :- доступність роботи з сервісом для користувачів,- відкрита база тестів, конспектів, додаткових матеріалів створених користувачами платформи з усіх шкільних предметів,- простий у застосуванні, можна користуватись з будь-яких гаджетів.

Номер слайду 4

Онлайн-тести для учнів та вчителів. У світлі сучасних вимог до дистанційного навчання, актуальною постала проблема як, об'єктивно оцінити знання учнів (на уроці, під час виконання домашнього завдання, за тему…). Одним з таких методів оцінювання є тестування.

Номер слайду 5

Онлайн-тести для учнів та вчителів Тести можна використовувати:як домашнє завдання для тематичного оцінюваннядля самостійної, контрольної роботи,для роботи на уроці («Реальному часі», «Знайди відповідність», «Флеш-картки»),

Номер слайду 6

Онлайн-тести для учнів та вчителів. Онлайн-тестування зручне у відстежуванні результатів тестування як окремого учня, так і всіх учасників тестування.

Номер слайду 7

Онлайн-тести для учнів та вчителів. Коли задаєш тестування можна: Перемішати запитання. Перемішати варіанти відповідей. Одразу показувати правильну відповідь. В залежності від виду роботи цю функцію можна не використовувати Показувати відповіді учня після тестування (те саме що і в попередньому пункті)

Номер слайду 8

Показувати рейтинг учнів (бажано не застосувати бо в сучасному оцінюванні ми не порівнюємо знання і навички учнів, а відстежуємо індивідуальний прогрес)Тільки одна спроба проходження. На даному етапі сучасного життя (воєнний стан), бажано не обмежувати кількість проходження тесту – учень почав виконувати і стались «події»: то не тягне Інтернет, то відключили електричний струм, то не там натиснув. А учень вже зареєструвався і значить використав свою спробу. Тому, зараз бажано не обмежувати кількість спроб. Ви побачите якість і кількість спроб виконання в результатах тестування (тут можна подивитись і які питання викликали утруднення в кожного з учнів)Обмежити час проходження до … Тут бажано враховувати вікові особливості. В початковій школі дітям важливо встигнути відповісти на всі запитання, а правильно чи ні , це вже потім подивимось, головне вкластись в час». Тому їм потрібно дати час на «подумати, знайти інформацію в підручнику, пригадати, сформулювати …». Та і учням 5-7 класів також можна не обмежувати час проходження, або запланувати достатньо часу для виконання тесту.

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Презентації
Додано
27 жовтня 2023
Переглядів
64
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку