Презентація "Гармонійний емоційний стан в умовах війни як його зберегти та підтримати"

Про матеріал
Постійний пошук нових способів продовжувати робити все можливе і неможливе на власному щоденному побутовому фронті – все це виснажує і відбирає сили навіть у більш стійких оптимістів. Як не втрачати сили? Як підтримувати себе, щоб в необхідний момент стати підтримкою для інших і не розривати постійного кола взаємодопомоги? Як зберегти гармонійний емоційний стан в умовах війни? Універсальної поради не існує. Але є базове правило – підтримати інших ми можемо лише тоді, коли самі маємо сили. В такому разі не станеться перевантаження наших систем, опор та ресурсів. Як ми можемо підтримати себе зараз?
Зміст слайдів
Номер слайду 1

МАЙСТЕР - КЛАС«Гармонійний емоційний стан в умовах війни: як його зберегти та підтримати»Підготувала:практичний психолог. Чернацького ліцею. Сандалова М. М.

Номер слайду 2

Мій стан та ресурс сьогодні

Номер слайду 3

Намалюйте на аркуші коло. Не замислюючись доповніть його, щоб з кола вийшов малюнок. Потім знайдіть ваш варіант картинки

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

ВАШ РЕЗУЛЬТАТ:1. Якщо ваш малюнок розташований в центральній частині аркуша, ви звикли відстоювати свої інтереси і вмієте знаходити компроміси між своїми бажаннями і потребами оточуючих.2. Якщо ваш малюнок розташований ближче до правої верхньої частини аркуша, це свідчить про ваше бажання домінувати. Ви непередбачувані і не боїтеся йти на конфлікт.3. Якщо ви розмістили малюнок в нижній лівій частині аркуша – ви емоційні, мрійливі, звикли орієнтуватися на минулий життєвий досвід.4. Якщо ваш малюнок ближче до нижньої правої частини аркуша – ви активні і діяльні, не боїтеся майбутнього, але іноді відчуваєте невпевненість у власних силах.5. Якщо ваш малюнок розташований у верхній лівій частині аркуша – у вас висока самооцінка, іноді ви відчуваєте брак визнання з боку оточуючих і буваєте надмірно емоційні.

Номер слайду 14

«РУКИ НА ЗАМОК»

Номер слайду 15

Техніка дихання

Номер слайду 16

«КОНТЕЙНЕР»

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Сьогодні …Що для Вас було самим головним?Що було для Вас корисним?Як себе почуваєте?

pptx
Пов’язані теми
Психологія, Майстер-класи
Додано
4 січня 2023
Переглядів
867
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку