Презентація "Google-тести в роботі викладача"

Про матеріал
Презентація на тему: "Google-тести в роботі викладача". В презентації детально описано як створити Google-тести.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Google-тести в роботі викладача

Номер слайду 2

Переваги Google форм: Учні можуть проходити тестування онлайн, просто перейшовши за посиланням.2. Створені тести можна вбудовувати в блог або на сайт, відправляти по електронній пошті.3. Є набір тем для оформлення тесту.4. Можна зібрати певну статистику з відповідей слухачів.6. Існує можливість автоматичної оцінки відповідей, нарахування балів, коментарів до відповіді, відкладеного показу результатів.7. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, можливість копіювати питання з текстового редактора.

Номер слайду 3

Недоліки:1. Система оцінювання відповідей тесту далека від досконалості, деякі типи питань не оцінюються.2. Кількість типів питань і способи їх редагування обмежені.

Номер слайду 4

Як створити тест в Google?

Номер слайду 5

Заходимо на свій Google Диск  натискаємо Створити і вибираємо Google Форми.

Номер слайду 6

Перед вами з’явилося нове вікно, в якому можна створити форму. У білому прямокутнику, на місці напису Форма без назви пишете її назву. Після цього натисніть на такому ж напису вгорі зліва і з’явиться вказана вами назва. Нижче, під назвою, якщо потрібно, пишете пояснення до тесту.

Номер слайду 7

Можна налаштувати форму, змінити зовнішній вигляд. Для цього потрібно натиснути значок Палітра кольорів, вибрати потрібний колір або завантажити малюнок (значок на палітрі внизу справа).

Номер слайду 8

Натиснувши внизу утвореного вікна на іконку зображення, отримаємо наступне вікно.

Номер слайду 9

Значок Попередній перегляд дозволяє переглянути форму в новому вікні у вигляді, в якому її бачить користувач. Далі йдуть Налаштування.

Номер слайду 10

Розділ «Презентація». Тут можна задати можливість перемішувати запитання, побачити хід опитування, а також записати власний коментар для повідомлення після відправлення форми.

Номер слайду 11

Розділ «Тести». Дуже важлива частина налаштувань. Увімкнувши оцінки, ви маєте можливість автоматизувати оцінювання тесту. Також можна налаштувати хід оцінювання (показувати чи не показувати оцінку учневі та ті елементи оцінювання, які він може бачити).

Номер слайду 12

Перше запитання в тесті створено за замовчуванням. Потрібно лише заповнити назву питання та варіанти відповідей, де потрібно. Також потрібно вказати, чи обов’язкове це запитання (натиснути на кнопочку, щоб стала кольорова).

Номер слайду 13

Зупинимося детальніше на створенні тесту з автоматизованою перевіркою.

Номер слайду 14

Після того, як ви створили запитання, внизу зліва натискаємо Ключ опитування.І натискаємо на правильну відповідь, щоб справа з’явилась “галочка”. Якщо правильних відповідей кілька, виберіть усі. Якщо питання потрібно щераз переглянути і відредагувати, натискаєте Редагувати запитання.

Номер слайду 15

Справа знаходиться панель, за допомогою якої можна додати запитання, ввести якийсь додатковий напис, завантажити рисунок, відеоролик, а також створити новий розділ.

Номер слайду 16

Готова форма може бути запропонована користувачам за допомогою надісланого посилання на електронну пошту, через URL-адресу, а також може бути вбудована в сайт чи блог через HTML-код. Крім того можна поділитися створеним опитуванням в соціальних мережах. У створеній вами формі в правому верхньому куті натискаємо Надіслати форму.

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Номер слайду 26

Середня оцінка розробки
Структурованість
4.5
Оригінальність викладу
4.5
Відповідність темі
4.5
Загальна:
4.5
Всього відгуків: 2
Оцінки та відгуки
  1. Язвінська Галина
    Загальна:
    4.0
    Структурованість
    4.0
    Оригінальність викладу
    4.0
    Відповідність темі
    4.0
  2. Гусарь Олена Артурівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
20 січня 2019
Переглядів
3365
Оцінка розробки
4.5 (2 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку