Презентація гуртка Боді балет

Про матеріал
Презентація гуртка Боді балет хореографічного коллективу «Graceful» Цілі: художньо-естетичне виховання дітей засобами хореографії; формування гармонійно розвиненої духовно фізичний розвиток; розкриття творчих здібностей.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Презентація гуртка Боді балет хореографічного коллективу «Graceful»КПНЗ ЦСДЮМ «Олімп» КМРКерівник гуртка. Онищенко І. А.

Номер слайду 2

Танець - це унікальне за своєю суттю явище, в якому злилися воєдино і ритм, і рух, і самовираження, і самовдосконалення, і енергія, і запал ... Це прекрасна можливість стати здоровим, життєрадісним, граціозним і впевненим у собі незалежно від віку, танцювального досвіду і здібностей.

Номер слайду 3

Цілі:художньо-естетичне виховання дітей засобами хореографії;формування гармонійно розвиненої духовно фізичний розвиток; розкриття творчих здібностей.

Номер слайду 4

Задачі:навчання дітей основам танцювального мистецтва; розвиток необхідних знань, навичок, танцювальної техніки з урахуванням вікових особливостей і фізичних даних учнів; розвиток танцювальних і музичних здібностей; розвиток у дітей свідомості рухів створюваного образу; підвищення рівня танцювальної майстерності; навчання дітей прийомам самоконтролю і взаємоконтролю (самостійна і колективна робота); розвиток у дітей комунікативності, самостійності в спілкуванні.

Номер слайду 5

Основою хореографічної підготовки учнів є вивчення класичного танцю. Вправи необхідні для правильної постановки ніг, рук, голови та корпусу. Для розвитку і зміцнення м'язів тіла, тобто для вироблення правильних, легких і чітких рухів.

Номер слайду 6

Для розвитку у дітей музикальності і ритмічності проводяться заняття, які допомагають освоїти музично-теоретичні поняття, розвивають музичний слух і пам'ять, почуття ритму.

Номер слайду 7

На заняттях проводиться партерний екзерсис, який є завданням фізичного виховання. Удосконалюються рухові навички, виробляється гнучкість, розтяжка, зміцнюються м'язи.

Номер слайду 8

Підготовка до виконання танців здійснюється в процесі вивчення танцювальних елементів.

Номер слайду 9

Досягнення хореографічного колективу«Graceful»

Номер слайду 10

Підсумком роботи хореографічного колективу«Graceful»

pptx
Додано
10 травня 2020
Переглядів
695
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку