Презентація до уроку - захисту проєкту "Холодні страви та закуски." Матеріал уроку дозволяє узагальнити та систематизувати знання учнів про холодні закуски, їх значення у харчуванні людини, розвиває навички праці учнів у групах.
Класифікація закусок. За температурою подавання: ХолодніГарячі Залежно від виду основного продукту: Бутерброди. Салати. Вінегрети. Страви і закуски з риби. Страви і закуски з м’яса. Страви і закуски з яєць, овочів, грибів
Номер слайду 6
До складу холодних страв і закусок можуть входити Гастрономічні продукти. Масло. Сир. Шинка. Ковбаса. Рибні та овочеві консерви
Номер слайду 7
бутерброди. Прості – з одного виду продуктів. Складні – з набору декількох продуктівppt_x
Номер слайду 8
бутерброди. Відкриті
Номер слайду 9
бутерброди. Закриті
Номер слайду 10
бутерброди. Закусочні (канапе)
Номер слайду 11
Бутерброди. Солодкі
Номер слайду 12
Бутерброди Солоні
Номер слайду 13
бутерброди. Гарячі
Номер слайду 14
салати
Номер слайду 15
Салати. Овочеві
Номер слайду 16
салатифруктові
Номер слайду 17
салатирибні
Номер слайду 18
салатим’ясні
Номер слайду 19
Страви і закуски з риби
Номер слайду 20
Страви і закуски з риби. Риба заливна
Номер слайду 21
Страви і закуски з риби. Риба фарширована
Номер слайду 22
Страви і закуски з риби. Риба смажена
Номер слайду 23
Страви і закуски з риби. Риба під соусом
Номер слайду 24
Страви і закуски з риби. Риба солона
Номер слайду 25
Страви і закуски з м’яса
Номер слайду 26
Страви і закуски з м’яса. Заливне
Номер слайду 27
Страви і закуски з м’яса. Відварне
Номер слайду 28
Страви і закуски з м’яса. Смажене
Номер слайду 29
Страви і закуски з м’ясафаршироване
Номер слайду 30
До холодних закусок належать: Фаршировані помідори
Номер слайду 31
До холодних закусок належать. Фарширований перець
Номер слайду 32
До холодних закусок належать. Фаршировані баклажани