Презентація. Інновації сучасної педагогічної майстерні. Ребуси як одна з родзинок уроку.

Про матеріал

Пропоную до уваги роботу за темою " Інновації сучасної педагогічної майстерні. Ребуси, як одна з родзинок уроку". Робота має цікаве та яскраве оформлення, має просте та зрозуміле пояснення щодо легкого та швидкого створення будь якого ребуса. Сподіваюсь, інформація роботи буде цікавою вчителям хімії.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

« Інновації сучасної педагогічної майстерні. Ребуси як одна з родзинок уроку.» Учитель хімії навчально – виховного комплексу «Загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів №7 – дошкільний навчальний заклад» Джос Людмила Григорівна м. Добропілля 2020р. Відділ освіти Добропільської міської ради Навчально – виховний комплекс «Загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів №7 – дошкільний навчальний заклад

Номер слайду 2

Сьогодення диктує зміну ролі вчителя, методів його роботи. Завдання вчителя сьогодні – бути гнучким у змінах. Для того, щоб підвищити мотивацію учнів, доречно використовувати весь арсенал методів, прийомів організації та здійснення освітньої діяльності. Сучасний вчитель уже не ставить перед собою питання про те, чи проводити такі заходи. Його цікавить, як це зробити ефективно! Однією з досить цікавих родзинок щодо підвищення мотивації учнів є створення та використання ребусів під час уроків.

Номер слайду 3

Сьогодні створити ребус дуже просто. https://vse.ee/pqg Сьогодні створити ребус дуже просто. Будь- яке слово чи фраза українською мовою - під силу генератору ребусів. За допомогою сервісу http://rebus1.com/ua можна створювати цікаві ребуси, без проблем візуалізувати термінологію, поняття, що сприятиме швидкому запам'ятовуванню та перевірці інформації на уроках. ( Хімічні терміни та поняття, відомі вчені-хіміки.) Тисячі ребусів цього ресурсу шкільної тематики зацікавлять багатьох учнів, насамперед, старшокласників, дозволять зробити уроки ще більш цікавими.

Номер слайду 4

Генератор ребусів http://rebus1.com/ua/ "Ребуси українською" - це: ребуси онлайн для дорослих та дітей з відповідями. - історія ребусів, правила за якими складають і розгадують ребуси. - довідник шанувальника ребусів.

Номер слайду 5

Генератор ребусів http://rebus1.com/ua/ До вашої уваги пропонують унікальну розробку україномовного генератора ребусів. Задайте будь-яке слово або фразу, і програма миттєво згенерує по вашому запиту ребус! Зверніть увагу, що використовуючи відповідний перемикач, можна створювати спеціальні ребуси для дітей, в яких використані зображення дитячих героїв з казок та мультфільмів.

Номер слайду 6

Початкове слово або фраза українською мовою (наприклад, реакція):    дитячий ребус  звичайний ребус. І вже маємо сгенерований ребус. Генератор ребусів http://rebus1.com/ua/ Працювати за допомогою сервісу досить просто.

Номер слайду 7

Приклади сгенерованих ребусів

ppt
Пов’язані теми
Хімія, Матеріали до уроків
Додано
29 серпня 2020
Переглядів
837
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку