- один з найпопулярнших солодощв у свт , причому цей продукт не тльки смачний, а й корисний.
Какао - основний компонент шоколаду - є одним з найбагатших джерел рослинних антиоксидантв. Крм того, шоколад пдвищує рвень "гормону щастя" серотонну, а в результат деяких дослджень було доведено, що шоколад може знизити кров'яний тиск. Але яким би корисним не здавався цей продукт, на жаль, в даний час шоколадн вироби мстять величезну кльксть жиру (какао-масло), що призводить до ожирння та нших проблем з здоров 'ям.
Шоколад з грибами рейші і волоським горіхом
Американськ виробники кондитерських вироб в, компан я Vosges, стверджує, що гриби рейш , стародавн й китайський л карський зас б, волоськ гор хи, додан в шоколад з 72% вм стом какао, перетворюють його на продукт,
надзвичайно багатий антиоксидантами, омега 3 кислотами, пол фенолами, пол сахаридами, каль Шоколад отримав право називатися суперфуд, а цей терм н, як в домо, означає натуральну їжу, корисну для здоров 'я.