Презентація " Інновації у виробництві шоколаду"

Про матеріал
Матеріал для студентів кулінарних та аграрних напрямків ( бакалавр / молодший бакалавр) на тему "Інновації у виробництві шоколаду"
Перегляд файлу

image

image

image - один з найпопулярнших солодощв у свт , причому цей продукт не тльки смачний, а й корисний.

imageКакао - основний компонент шоколаду - є одним з найбагатших джерел рослинних imageантиоксидантв. Крм того, шоколад пдвищує рвень "гормону щастя" серотонну, а в результат деяких дослджень було доведено, що шоколад може знизити кров'яний тиск. Але яким би корисним не здавався цей продукт, на жаль, в даний час шоколадн imageвироби мстять величезну кльксть жиру (какао-масло), що призводить до ожирння та нших проблем з здоров 'ям.

image

image

image

image

image

image

imageШоколад з грибами рейші і волоським горіхом

Американськ виробники кондитерських вироб в, компан я Vosges, стверджує, що гриби рейш , стародавн й китайський л карський зас б,  волоськ гор хи, додан в шоколад з 72% вм стом какао, перетворюють його на продукт,

надзвичайно багатий антиоксидантами, омега 3 кислотами, пол фенолами, пол сахаридами, каль Шоколад отримав право називатися суперфуд, а цей терм н, як в домо, означає натуральну їжу, корисну для здоров 'я.

image image

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ

image

pdf
Додано
14 вересня 2022
Переглядів
213
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку