Презентація "Інноваційні технології на уроках української мови та літератури"

Про матеріал
«Інноваційні технології навчання у розвитку творчих здібностей учнів на уроках української мови і літератури». Мета інтерактивного навчання – створення комфортних умов навчання, при яких учень відчуває свою успішність, свою інтелектуальну досконалість. Інтерактивні методики мають багато переваг: у роботі задіяні всі діти класу; школярі вчаться працювати у групі; створюється «ситуація успіху»; формуються навички толерантного спілкування, вміння аргументувати свою точку зору, знаходити альтернативне рішення проблеми.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Жила Анна Сергіївнавчитель української мови та літератури Хотімлянського ліцею

Номер слайду 2

Освіта – вища, Харківський національний педагогічний університет ім. Г. С. Сковороди, 2013 рік. Спеціальність – вчитель української мови та літератури. Курси підвищення кваліфікації – 2021 рік. ОСВІТАПедагогічний стаж роботи – 8 років. Кваліфікаційна категорія – «Спеціаліст І категорії». ДАНІ ПРО ФАХ

Номер слайду 3

ПЕДАГОГІЧНЕ КРЕДО: Іди на урок, як на іспит, але перетворюй його на свято доброти і розуму. ПРОБЛЕМА, НАД ЯКОЮ ПРАЦЮЮ: Використання інноваційних технологій у розвитку творчих здібностей учнів на уроках української мови та літератури.

Номер слайду 4

АКТУАЛЬНІСТЬ ПРОБЛЕМИ:повернути учням інтерес до шкільних предметів; зробити навчання цікавим;посилити бажання вчитися;сприяти вирішенню поставлених перед освітою завдань.

Номер слайду 5

Уроки починаю з’ясуванням емоційної готовності учнів до уроку Для цього використовую такі прийоми:графічне або кольорове зображення настрою;обмін компліментами;побажання успіхів;висловити настрій рядками з поетичного твору;розповідь про настрій рядком із пісні.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

ВИКОРИСТОВУЮ ТАКІ ГРАФІЧНІ РЕДАКТОРИ

Номер слайду 8

Ігрові завдання на уроках мови та літератури

Номер слайду 9

Мої досягнення

Номер слайду 10

УЧАСТЬ У КОНКУРСАХ

Номер слайду 11

Виховні години

Номер слайду 12

Мої учні

Номер слайду 13

БАЖАЮ УСПІХІВ!

pptx
Додано
18 березня 2021
Переглядів
938
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку