Презентація "Інтерактивне спілкування"

Про матеріал

У презентації мова йде про особливості інтерактивного спілкування, його функції, види, форми. Докладно подано інформацію про чат, форум,веб-пейджер,телеконференцію. Подано етикетні норми електронного листування.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Інтерактивне спілкування. Підготуваластудентка ВКНЗ СОР“Лебединське педагогічнеучилище” імені А. С. Макаренка. Логвиненко Аліна

Номер слайду 2

Інтерактивне спілкування – це обмін повідомленнями в режимі реального часу. В залежності від програм спілкування може виконуватися шляхом передавання голосу, відео зображення чи тексту. Для участі в голосовій конференції необхідно мати мікрофон і динаміки, для відео конференції – ще й відеокамеру.

Номер слайду 3

Для функціонування повноцінного інтерактивного спілкування необхідні наступні компоненти:·          Сервер – програма, яка приймає повідомлення від клієнта, обробляє інформацію в ньому і відправляє їх за потрібною адресою. Працює на віддаленому комп’ютері в мережі.·          Клієнт – програма, яка відправляє повідомлення на сервер для інших абонентів та приймає повідомлення від них. Працює на локальному комп’ютері кожного співбесідника.·          Мережа – середовище, в якому передаються повідомлення. Це може бути, наприклад, Інтернет або локальна мережа на основі протоколу TCP/IP.

Номер слайду 4

Форми спілкування в Інтернеті1. Телеконференція.2. Чат.3. Веб-пейджер.4. Листування електронною поштою.5. Форум.

Номер слайду 5

Телеконференція -вид заходу, у якому групова комунікація здійснюється між територіально розділенимиучасниками за допомогою технічних засобів. Унаш час найпопулярнішими програмами телеконференційЄ Skype і ICQ.

Номер слайду 6

Чат

Номер слайду 7

У ЧАТІ ЗАБОРОНЕНО

Номер слайду 8

Веб-пейджер-це спеціальна програма, завдяки якій відбувається безпосереднє спілкування в мережі.Інформація, яка прийшла на комп’ютер, відразу активізує Інтернет-пейджер, і він повідомляє про неї. Унісши до списку колег та партнерів і натиснувши режим on-line, у програмі можна дізнатися, хто з останніх перебуває на зв’язку. Досить популярні Інтернет-пейджери на сьогодні-Odigo і ICQ.

Номер слайду 9

та її переваги

Номер слайду 10

Безкоштовні сервери. Електронної пошти

Номер слайду 11

Етикет Електронного спілкування

Номер слайду 12

Правила безпечного листування

Номер слайду 13

ФОРУМ -Інтернет-ресурс, популярний вид спілкуванняв Інтернеті. На форумі створюються теми для спілкування, що робить його кращим за Чат. Усі, кого цікавить певна інформація, можуть зручно й швидко переглянути її на форумі. На форумі є адміністратори(власники форуму) та модератори(обслуговуючий персонал, який стежить за виконанням установлених правил та порядку). Форуми можуть бути присвячені будь-якій темі.

Номер слайду 14

Це потрібно знати!!!

Номер слайду 15

Правила форуму

Номер слайду 16

Дякую за увагу!

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
8 січня 2021
Переглядів
2723
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку