Презентація "Колискова пісня в житті народу"

Про матеріал

Мета: дослідити і з'ясувати провідні мотиви колискових пісень, особливості літературних і народних колискових пісень. Визначити, що пісні є актуальними на сучасному етапі, бо виховують найкращі риси і порушують вічні людські проблеми.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Михайленко Тетяна Миколаївна вчитель Кириківської ЗОШ І-ІІІ ступенів План проекту

Номер слайду 2

Колискові пісні залишаються актуальними і на сучасному етапі. Ми їх чуємо по радіо і телебаченню. Колискова пісня єднає людей різного кольору шкіри та віку. Лагідний спів матері вселяє в душу кожної дитини любов до рідної мови, до людей, природи, до всього живого, зігріває протягом життя.

Номер слайду 3

Яка роль колискової у нашому житті? Які провідні мотиви колискових пісень? Які особливості літературних і народних колискових пісень? У чому актуальність колискових пісень на сучасному етапі?

Номер слайду 4

Дослідити провідні мотиви колискових пісень. З'ясувати особливості народних і літературних колискових. Дослідити сучасні колискові пісні. Підтвердити дослідження фотографіями. Вивчити проблему, використовуючи Інтернет і друковані джерела.

Номер слайду 5

Якщо тебе зацікавила тема проекту тобі необхідно: Переглянути літературу в бібліотеці Трішки посидіти в Інтернеті Результати своїх зусиль оформити у вигляді публікації, презентації та веб-сайту

Номер слайду 6

Презентація Публікація Веб-сайт

Номер слайду 7

Учні дослідили і з’ясували провідні мотиви колискових пісень, особливості літературних і народних колискових пісень. Визначили, що пісні є актуальними на сучасному етапі, бо виховують найкращі риси і порушують вічні людські проблеми.

Номер слайду 8

Освітні веб-сайти http://www.mon.gov.ua/ - офіційний сайт Міністерства освіти та науки України. http://www.iteach.com.ua – український сайт програми Intel «Навчання для майбутнього». http://o-svit.iatp.org.ua - каталог освітніх ресурсів О-СВІТ - інформація для учнів, студентів, педагогів, науковців. http://www.osvita.org.ua/ - освітній портал. Події освіти, статті, каталог вищих навчальних закладів України. http://content.foto.mail.ru/mail/gurkina77/_animated/i-731.gif http://natalyagurkina.ucoz.ua/animashki/43e56914d48b952914540f3b6fa6cc95.gif http://www.youtube.com/watch?v=fwEtAwXgeaQ http://www.google.ru/search?q=%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0&um=1&hl=ru&lr=&newwindow=1&ie=UTF-8&tbs=isch:1,vid:1&source=og&sa=N&tab=iv http://images.google.ru/images?hl=ru&q=%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0%20&lr=&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi

ppt
Додано
31 липня 2018
Переглядів
2389
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку