Презентація "Компетентністно зорієнтовані завдання"

Про матеріал

Розроблені компетентністно зорієнтовані завдання для учнів початкових класів. З математики, з Я досліджую світ та української мови . Дані завдання базуються на конкретних життєвих ситуаціях. Такі завдання діти виконують із задоволенням.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Підготувала вчитель початкових класів Тернопільської спеціалізованої І-ІІІст. школи № 5 з поглибленим вивченням іноземних мов Бідна О.М.

Номер слайду 2

Уяви собі ситуацію. Одного вихідного дня батьки тобі виділили на кіно та кафе 70 гривень. На квиток у кінотеатр буде витрачено 40, а на решту можна замовити ласощі в кафе. Завдання 1. Скільки грошей на кафе у тебе залишиться? Завдання 2.Скориставшись таблицею познач ласощі , що ти можеш замовити в кафе.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Уяви собі, що ти влітку побував за кордоном і там познайомився з однолітком, який живе у південній країні, де він ніколи не бачив зими. Йому цікаво, як зимують тварини в нашій місцевості. Чи зможеш ти йому про це розповісти? Завдання 1: Заповни таблицю,використовуючи назви диких тварин. Кабан, шпак, козуля, їжак, вовк, ведмідь, лось, ластівка, борсук, лисиця, соловей, снігур, лелека.  

Номер слайду 5

Завдання2: Намалюй тварин, яких твій друг на півдні ніколи не зможе побачити.

Номер слайду 6

Ви усі знаєте , що незабаром у нас відбудеться свято “Букварику прощай”. Але ж яке свято без гостей? А щоб гості до нас завітали їх потрібно запросити . Вам сьогодні потрібно написати запрошення для своїх рідних. Обов'язково вкажіть час і місце проведення , назву свята . У запрошенні використовуйте звертання і слова ввічливості.

Номер слайду 7

ppt
Додано
30 жовтня 2018
Переглядів
954
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку