Презентація "Конструкційні матеріали для облаштування власного інтер’єру. "Доцільність вибору конструкційних матеріалів""

Про матеріал
Презентація містить матеріал щодо видів конструкційних матеріалів, які використовуються у дизайні, а також теми міні-проєктів для дослідження композиційних матеріалів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Конструкційні матеріали для облаштування власного інтер’єру. Доцільність вибору конструкційних матеріалів. Підготувала вчитель технології ХЛ №168 Прокопенко А. А. Дизайн не повинен домінувати над людьми і речами. Дизайн повинен допомагати людям. У цьому його роль. Дітер Рамс, німецький промисловий дизайнер, провідний дизайнер фірми Braun

Номер слайду 2

Традиційні Конструкційні матеріали Метал, скло, бетон, натуральна деревина, пластик, папір

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Об’єкти простої конструкції

Номер слайду 7

Властивості матеріалів. Архітектурно­-художні (естетичні): блиск, текстура, фактура, колір2. Механічні: міцність, пружність, пластичність, крихкість, опір удару, твердість, стиранність, зносостійкість 3. Фізичні: пористість, водопоглинання, водостійкість, водонепроникність, теплоємність, теплопровідність, теплостійкість тощо.4. Хімічні: хімічна стійкість і корозійна стійкість5. Комплексні: довговічність, надійність, сумісність, старіння та ерозійностійкість.

Номер слайду 8

Теми пошукових, дослідницьких та інформаційних міні-проектів «Історія дизайну в Україні». «Ергономіка в дизайні».  «Психологія сприйняття форми і кольору в інтер’єрі».  «Світло в інтер’єрі та особливості світлодизайну».  «Фен-шуй у сучасному дизайні інтер’єру».  «Найцікавіші інтер’єри громадських закладів нашого міста(села)».  «Український стиль інтер’єру та засоби його створення».  «Декор в інтер’єрах різних стилів».  «Технології виготовлення декоративних елементів інтер’єру».

Номер слайду 9

ДОМАШНЄ ЗАВДАННЯОбрати тему для пошуково-дослідницької роботи. Знайти матеріал за обранною темою. Оформити міні-проєкт у вигляді електронної презентації

pptx
До підручника
Технології (рівень стандарту, академічний) 11 клас (Коберник О.М., Терещук А.І. та інші)
Додано
21 лютого
Переглядів
171
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку