Презентація краєзнавчо - пошукового проєкту

Про матеріал
відтворити калейдоскоп корисних справ учнів Великоканівецького НВК, виховувати почуття милосердя, співпереживання, співчуття до оточуючих
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Великоканівецький нвк. Щоденник корисних справ. Координатор проекту: Лобатенко Владислава, учениця 9 класу,Консультант: Кикоть Н. М., педагог - організатор

Номер слайду 2

Участь в акції « З нашого городу - до солдатського столу»

Номер слайду 3

Благодійна акція «Дітям Луганщини»

Номер слайду 4

Зустріч з воїнами батальйону «Айдар»

Номер слайду 5

Участь в акції «Допоможи солдату АТО»

Номер слайду 6

Ми - організатори зустрічей з воїнами АТО

Номер слайду 7

Догляд за священними місцями села

Номер слайду 8

Свічкова хода - вшанування жертв Голодомору

Номер слайду 9

Участь в акції «Іграшка для друга»

Номер слайду 10

Участь у акції «Новий рік крокує Україною»

Номер слайду 11

Участь у акції «Голуб Миру»

Номер слайду 12

Участь у районній грі КВН

Номер слайду 13

Проведення благодійної ярмарки «Дзвони добра »

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Щорічно з квітня по жовтень триває акція «Квіти біля школи». В ході акції діти виконують ряд завдань: Впорядковують територію для майбутньої клумби;Створюють проекти клумб;Підбирають відповідний посівний матеріал(чорнобривці, іпомея, цинія, агератум, петунія, царська борідка, нагідки та ін.), а також висаджують багаторічні рослини(півонія, лілейник, флокси, ехінацея, гортензія, морозець, хоста та ін.)

Номер слайду 16

Ми - пропагандисти здорового способу життя

Номер слайду 17

Відвідуємо районну Пожежну Інспекцію

Номер слайду 18

Акція “ Нехай моя ялинка залишиться зеленою ”Радіти зустрічі з тобою завжди буду,Мене полонить знов і знов твій чар. Вдихну твій аромат на повні груди,Природної краси цілющий дар. Тож залишайся в лісі, моя люба,Горда красуня, й завжди пам'ятай: Живи, красуйся у свята і в будніЙ завжди, ялиночко, завжди мене стрічай!

Номер слайду 19

Акція “Збережемо «первоцвіти»Давайте збережемо первоцвіти!Вони ж вдихають паростки весни,Бо це ж прекрасні і чудові квіти,Своїм теплом розтоплюють сніги.Їх залишилося уже не так багато,Тому потрібно їх оберігать!Настане тиша, як зів'януть квіти,Добро десь зникне і пусте буде життя. Отож, давайте збережемо первоцвіти,Бо це минуле наше й майбуття! На території школи створено куточок первоцвітів, де ростуть перші квіти весни: фіалки, ряст, проліски. Діти охоче доглядають за ними: прополюють, розсаджують, поливають.

Номер слайду 20

Епілог Живе в природі істина проста. Я стверджую усе це не з нагоди: В правічній мові Матері-природи. Родилось першим словом – доброта. . Душі краса в природі не згора, Єство її не знає половини Найкрасивіша ціль в житті людини - Це жити і творити для добра!

pptx
Додано
18 січня 2022
Переглядів
226
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку