Презентація "Культура харчування. Столовий посуд. Практична робота. Сервірування столу"

Про матеріал

Формування предметних компетентностей:

Сприяти збагаченню знань другокласників про культуру харчування, поведінку за столом; навчити їх правил сервірування столу та користування столовими приборами; виробляти в дітей уміння самостійно розв'язувати предметно – практичні та побутові проблеми; розвивати естетичний смак.

Формування ключових компетентностей:

Уміння вчитися: розвивати логічне мислення учнів, навички роботи з підручником; учити продуктивно сприймати та аналізувати інформацію; тренувати пам'ять та увагу дітей.

Комунікативної: розвивати вміння виступати з міні – повідомленнями; висловлювати власні думки, коректно аналізувати роботи товаришів.

Соціальної: виробляти у другокласників навички співпраці в групі, володіння різними соціальними ролями.

Загальнокультурної: виховувати культуру поведінки та харчування; прищеплювати дбайливе ставлення до речей, прагнення створювати красу довкола себе; учити дбати про власне здоров'я.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Девіз уроку: Душу і серце в роботу вклади,кожну хвилинку в труді збережи!

Номер слайду 3

Гості уроку. МілліБот. Гео

Номер слайду 4

Робота в групах

Номер слайду 5

Посуд. Столовий. Кухонний

Номер слайду 6

Робота над прислів’ям. Уміє готувати та не вміє на стіл подавати

Номер слайду 7

Тема уроку: Культура харчування. Столовий посуд. Практична робота. Сервірування столу

Номер слайду 8

Види посуду:

Номер слайду 9

Сервірування столу

Номер слайду 10

Як поводитися за столом?

Номер слайду 11

Фізкультхвилинка

Номер слайду 12

Практична робота в групах

Номер слайду 13

Гра

Номер слайду 14

Подарунки для всіх!!!

Номер слайду 15

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ!ДО НОВИХ ЗУСТРІЧЕЙ!!!

pptx
Додано
9 квітня 2018
Переглядів
5520
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку