Презентація "Малюнок кавою"

Про матеріал
Презентація "Малюнок кавою" створена для проведення арт-занять спрямованих на покращення заспокоєння емоційного стану. Для заняття кожен має мати стік кави, стаканчик, пензлик, аркуш паперу для акварелі, цукор, корицю, олівець , гумку. Створюємо олівцем малюнок що нас надихає, змішуємо каву з водою для отримання відповідного кольору, розмальовуємо малюнок створюючи тіні за допомогою кави, малюнок помираємо цукром для блиску, а корицею для аромату. Хай цей малюнок Вас наділить спокоєм та творчими думками.
Перегляд файлу

image

СТАТИСТИКА СТВЕРДЖУЄ: ЩОРОКУ ЛЮДИ ВИПИВАЮТЬ ПОНАД

ЧОТИРИСТА МІЛЬЯРДІВ ЧАШОК КАВИ. РАНО ЧИ ПІЗНО, ВОНИ ВІД

ВИКОРИСТАННІ ЦЬОГО НАПОЮ У ЗВИЧНИХ ЦІЛЯХ ПРИЙШЛИ Б ДО

image
ЧОГОСЬ НЕЗВИЧНОГО, ПРИМІРОМ МАЛЮВАННЯ КАВОЮ. І ЦЕ СТАЛОСЯ НАПРИКІНЦІ 90-Х РОКІВ МИНУЛОГО СТОЛІТТЯ, КОЛИ ХУДОЖНИКИ З ТАЙЛАНДУ ТА ІНДІЇ СТВОРИЛИ ПЕРШІ “КАВОВІ” КАРТИНИ.  

image

imageСвоєю легкістю та доступністю матеріалів кавовий живопис щороку завойовує все більше шанувальників. За допомогою міцної кави ристрето з додаванням какао та кориці, можна створювати дивовижні монохромні картини.

Однак, починався coffee art скоріше як абстракція. Найкраще порівняти його з живописом рідким акрилом. Кава змішувалась з зовсім незначною кількістю води, потім ця густа, але текуча субстанція виливалась на

 

папір та розтікалась по ньому абстрактними візерунками.

 

 


image

pdf
Пов’язані теми
Психологія, Презентації
Додано
8 грудня 2023
Переглядів
237
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку