Презентація "Мандрівка в царство тварин"

Про матеріал
Презентація до уроку Я досліджую світ" містить матеріал про групи тварин, ланцюг живлення, значення та охорону їх. Можна використовувати як на уроці, так і для індивідуальної роботи.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Мандрівка у царство тварин. Підготувала:вчителька початкових класів. Одеської ЗОШ № 66 Лозинська Інна Анатоліївна

Номер слайду 2

Тварини як і рослини – живі організми. Тварини Рослини Дихання. Ріст Переміщуються в просторіРозмноження Відмирання Розвиток Проростають. Не ростуть всежиття. Народжуються, вилуплюються. Тягнуться до сонця, води.

Номер слайду 3

Де живуть тварини?На земній поверхніУ ґрунті Літають у повітрі

Номер слайду 4

Де живуть тварини?солонійморів і океанівпрісній озер, річок, ставків. У воді

Номер слайду 5

{ED083 AE6-46 FA-4 A59-8 FB0-9 F97 EB10719 F}Комахи Істотна ознака – шість ніг. Птахи Риби Плазуни Земноводні Звірі Тих тварин, які мають спільні ознаки об'єднали у класи.Істотна ознака – тіло вкрите лускою, замість кінцівок — плавці.Істотна ознака –тіло вкрите пір'ям .Істотна ознака – рухаються, плазуючи.Істотна ознака – живуть у воді і на суші.Істотна ознака –малят вигодовують молоком .

Номер слайду 6

{ED083 AE6-46 FA-4 A59-8 FB0-9 F97 EB10719 F}Рослиноїдні живляться рослинами. Хижітільки іншими тваринами. Всеїдні і рослинною і тваринноюЇжа тварин дуже різноманітна. Залежно від того, чим вони живляться, бувають:

Номер слайду 7

Всі живі організми взаємопов’язані між собою. Адже без корму жодна   тварина жити не може.  Такі кормові зв’язки називають ланцюгами живлення.     Ланцюги живлення можна спостерігати у природі скрізь.  Першою ланкою завжди є рослина. Другою – рослиноїдна тварина. Третьою – хижа тварина. Ланцюг живлення

Номер слайду 8

Тварини Дикісамі Годують Добувають їжу Свійськілюди Захищаються від ворогів та негоди Захищають від ворогів та негоди Лаштують житло Піклуються про потомство. Виводять потомство

Номер слайду 9

Помічники лісу Продукти харчування Вірні друзі Помічники людини Значення тварин Ліки

Номер слайду 10

Охорона тварин Заборона Створення Червоної книги Заповідників. Заказників Дендропарків. Полювання. Вирубування лісів. Забруднення водойм. Осушення боліт. Утримання в неволіБережне ставлення Підгодівля Охорона рідкісних тварин і тих, що можуть зникнути Створення

Номер слайду 11

Тварини живуть усюди, де для них є їжа, схованка від ворогів та місце для житла..

Номер слайду 12

Молодці!Відпочивайте!

Номер слайду 13

ЛЮДИНА I ПРИРОДА. ЖИВА ПРИРОДА ТВАРИНИhttps://nuschool.com.ua/textbook/world/1klas_5/46.html-soil/mygardenguide.com/substrate/different-types-of Different Types Of Soil. ЛЮДИНА I ПРИРОДА. ЖИВА ПРИРОДА РИБИ https://nuschool.com.ua/textbook/world/1klas_6/12.html. Жители океана Кора Рин https://illustrators.ru/illustrations/538221?slider_order=position. В презентації використано ресурси Інтернету:

pptx
Додав(-ла)
Лозинська Інна
Додано
28 травня 2020
Переглядів
2615
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку