Презентація "Машинне навчання" інформатика,

Про матеріал
Сьогодні комп’ютери пишуть картини, алгоритми складають вірші і класифікують фотографії. Роботи самостійно пересуваються у навколишньому середовищі, а деякі з них навіть самі вміють приймати різні рішення. Усе це можливо завдяки машинному навчанню. Машинне навчання - здатність комп'ютера навчатися за допомогою збору величезної кількості інформації та створення передбачуваних алгоритмів на її основі. Так як кількість даних постійно зростає, комп'ютер коригує свою поведінку, що дозволяє ще ефективніше виконувати поставлені задачі. Як правило, комп’ютерам потрібен великий обсяг інформації і статистики, щоб навчитися створювати правильні й потрібні прогнози.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Машинне навчання(Machine Learning )

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Машинне навчання - здатність комп'ютера навчатися за допомогою збору величезної кількості інформації та створення передбачуваних алгоритмів на її основі.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Першу програму на основі алгоритмів, здатних самонавчатися, розробив Артур Самуель (Arthur Samuel) в 1952 році, призначена вона була для гри в шашки.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Навчання по прецедентах Прецеде́нт — випадок або подія, що відбулася в минулому та є прикладом або підставою для аналогічних дій у сьогоденні.

Номер слайду 8

Де і хто застосовує технологію?розпізнавати мову віртуальних помічників;розпізнавати рукописні букви;визначати мови;пропонувати рекомендації на сайтах;шукати документи;прогнозувати вартість валют;аналізувати попит;

Номер слайду 9

Чи означають успішні приклади реалізації, що в майбутньому машини замінять людей?

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Відео “Як навчаються машини”

pptx
Додав(-ла)
Артемчук Аліна
Додано
4 лютого 2020
Переглядів
1640
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку