Презентація методичних новинок з викладання англійської мови

Про матеріал

Презентація містить відомості про найновіші новинки методичної літератури з викладання англійської мови. Даний матеріал може стати у нагоді для вчителів-початківців, котрі бажають підвищувати свій фаховий рівень.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Новинки методичної літератури з викладання англійської мови. Сотник Катерина Володимирівна 2018

Номер слайду 2

Збірник містить чинні навчальні програми з іноземних мов, методичні рекомендації щодо організації навчально-виховного процесу в 2017/2018 навчальному році. Укладач М. Н. Шопулко. Посібник допоможе вчителеві скласти календарно-тематичний план, адаптувати підручники до змін у програмах, підготувати матеріали для оцінювання навчальних досягнень учнів відповідно до чинних вимог. Призначено для вчителів загальноосвітніх навчальних закладів.

Номер слайду 3

Методичний посібник для вчителя (автор Куварзіна М. В.) містить рекомендації щодо використання матеріалів навчально-методичного комплекту «Enjoy English». Поради, як доцільно використовувати окремі компоненти НМК на уроці, методичні прийоми, різноманітні додаткові ігри, роздавальний матеріал у додатках допоможуть учителеві підготувати і провести цікаве заняття з англійської мови для молодших школярів. Для вчителів середніх загальноосвітніх навчальних закладів, методистів, студентів факультетів іноземних мов.

Номер слайду 4

Навчальний посібник-довідник «Англійська мова в таблицях і схемах» допоможе всім, хто вивчає англійську мову, узагальнити й систематизувати свої знання з правил читання, фонетики й граматики. Від інших подібних довідників, виданих у нашій країні, цей посібник вигідно відрізняється лаконічністю й доступністю, певною новизною у подачі матеріалу.

Номер слайду 5

Посібник може використовуватися в початкових класах під час вивчення англійського алфавіту і з метою формування навичок читання англійською мовою як допоміжний дидактичний матеріал до діючих підручників для 1-х, 2-х класів загальноосвітніх шкіл. Містить авторські римування, вірші та казки, присвячені літерам англійського алфавіту, правила читання й цікаві вправи на їх засвоєння. Матеріал відповідає віковим особливостям учнів початкової школи. Для учнів 1, 2 класів загальноосвітніх навчальних закладів, учителів англійської мови.

Номер слайду 6

«Funny English. Starter Book» — це і прописи, і збірник цікавих вправ, які допоможуть молодшим школярам навчитися писати напівдруковані й прописні літери англійського алфавіту та засвоїти необхідну базову лексику. Посібник (автор Губарєва C. С.) містить велику кількість ігрових завдань, спрямованих на розвиток дрібної моторики руки, уваги, пам’яті, мислення, логіки, уяви, а під час фізкультхвилинок також можна тренувати правильну вимову іншомовних звуків за допомогою супровідних віршів або пісень. Видання може використовуватися як додатковий матеріал до будь-якого підручника для 1 і 2 класів, на заняттях для дошкільнят, а також під час самостійної роботи вдома. Для учнів першого та другого років навчання англійської мови, вчителів, репетиторів.

Номер слайду 7

Посібник пропонує тренувальні вправи з граматики англійської мови для учнів початкової школи. Завдання можуть використовуватися для експрес або поточного контролю.

Номер слайду 8

Пропонований посібник містить вправи на запам’ятовування слів англійського алфавіту та ігри на розвиток навичок читання на уроці іноземної мови в початковій школі, що допоможе учителю в цікавій формі удосконалювати зазначені навички школярів та сприятиме уникненню одноманітності в навчальному процесі.

Номер слайду 9

Практичний журнал для тих, хто викладає англійську мову в середній школі містить: сучасні методики; розробки уроків; тести та ігри; завдання; тексти для читання та аудіювання; дидактичні матеріали на спеціальних сторінках для копіювання. Вкладки: повнокольорова вкладка з наочно-дидактичними матеріалами;«Фаховий сервер» — усе найнеобхідніше у практичній роботі вчителя щодня. Тематичні збірки матеріалів за актуальними напрямами; 

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Матеріал посібника націлено на усвідомлення вчителем Інтернету як потужного помічника з унікальними можливостями для досягнення основної мети навчання іноземної мови у школі — формування комунікативної компетенції та формування учнівської здібності до міжкультурної взаємодії.

Номер слайду 14

Методичний посібник для вчителя, який містить цікавий і захоплюючий матеріал для обговорення. висловлення власної думки, групової та індивідуальної роботи, а також чимало ідей для організації навчання усного та писемного мовлення учнів основної та старшої школи

Номер слайду 15

Методичний посібник знайомить із основними принципами мовної політики Ради Європи, зі структурою, змістом і функціями ЄМП. У посібнику розглядається зарубіжний досвід і окреслюються шляхи впровадження проекту ЄМП в практику української школи, запропоновано чимало цікавих видів і форм навчальної діяльності учнів, що сприятимуть формуванню навиків учнівської автономії.

Номер слайду 16

Ви можете вчити граматику з надзвичайним інтересом, і це зовсім не буде складно! Ви переконаєтеся в цьому, почавши вивчати англійську граматику за книжкою "Жива граматика англійської мови", в якій усі правила і граматичні звороти роз'яснюються звичною мовою і доступні для розуміння кожному. Крім того, книга сповнена безліччю прикладів, що пояснюють правила, а також спеціально розробленими завданнями, що закріплюють теоретичний матеріал. Книга враховує всі труднощі, з якими стикаються носії української та російської мов при вивченні англійської. Зокрема, в книзі приділяється особлива увага конструкціям, яких немає в українській/російській мовах.

Номер слайду 17

З цією книгою запам'ятовування неправильних дієслів перетворюється на захоплююче заняття! Веселі віршики, смішні малюнки і різноманітні завдання роблять навчання цікавим для дітей. Книга буде корисною не тільки для дітей, а й для початківців, адже їм теж нелегко запам'ятати неправильні дієслова англійської мови. Неправильні дієслова подаються за типом утворення форми минулого часу, такий підхід значно полегшує запам'ятовування. Кожне неправильне дієслово супроводжується кумедним англійським віршиком з перекладом та ілюструється веселим малюнком. Така подача матеріалу допомагає запам'ятати навіть найскладніші англійські слова. 

Номер слайду 18

Враховуючи всі труднощі, що дуже часто трапляються коли дитина, яка вивчає англійську в школі навіть не перший рік, не вміє читати або робить це дуже погано, ми створили книгу, яка навчить дитину правил читання англійської мови і допоможе ліквідувати прогалини у знаннях. Книга "Живі правила читання англійської мови" має чітко визначену структуру - весь матеріал поділений на 35 тем. У кожній темі спочатку просто і доступно надаються пояснення щодо правил читання і вимови, а потім наводяться практичні завдання на закріплення теорії. 

Номер слайду 19

Посібник "Живі фрази і діалоги англійської мови" допоможе дитині не розгубитися при необхідності заговорити англійською на певну тематику, в ігровій формі запам'ятати найуживаніші англійські фрази і зрозуміти, коли слід використати той або інший вираз, з тим щоб його без зусиль зрозумів носій англійської - будь то англієць, американець чи австралієць. А посібник Живі слова» - допоможе дитині поповнити словарний запас і ліквідувати прогалини у знаннях. Це не просто ілюстрований англійський словник, яких величезна кількість на ринку. У нашому "живому" словнику крім кумедних ілюстрацій до кожного слова підібрані захоплюючі завдання, що допоможуть дитині запам′ятати англійські слова та навчитися правильно їх писати.

Номер слайду 20

Англійська грамота. Повний довідник для початкової школи рекомендується:для дітей 1, 2, 3, 4 класів загальноосвітніх шкіл для старших учнів, які відстали від шкільної програмидля дітей 1, 2, 3 класів спеціалізованих шкілдля занять з репетитором для самостійного навчаннядорослим на початковому етапі навчання англійській мовіДля зручності використання довідник поділений на три частини:1) Правила читання + опис англійських звуків і знаків транскрипції2) Граматика 3) Тематичний словник і розмовні теми

Номер слайду 21

Educational Era – проект, який створює онлайн-курси та освітній контент широкого спектра з використанням IT. Мета – якісна, цікава і доступна українська освіта.

Номер слайду 22

Один із обов’язкових етапів підвищення кваліфікації вчителів, які набиратимуть перший клас у 2018 році. Зокрема, ви ознайомитесь із новим Державним стандартом початкової освіти та методиками компетентністного навчання.

Номер слайду 23

Дякую за увагу 

pptx
Додано
25 квітня 2018
Переглядів
3048
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку