Презентація " Ми за здоровий спосіб життя"

Про матеріал
Заклик учнів вести здоровий спосіб життя як дітям, так і дорослим. Бо здоров*я - найбільше багатство людини. За гроші його не купиш
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Ми за здоровий спосіб життя

Номер слайду 2

Подорож містом ЗСЖ

Номер слайду 3

Бабенко Т. М. ЗОШ№67І. Організаційний етап. Привітання. Знайомство:”Здоров”я для мене-це……”

Номер слайду 4

Бабенко Т. М. ЗОШ№67 ЗДОРОВ'ЯВправа “Асоціативний кущ”

Номер слайду 5

Мета: поглибити знання учнів про ЗСЖ,корисні та шкідливі звички;запобігати шкідливим звичкам, які негативно впливають на здоров'я дітей; формувати вміння і навички учнів щодо власної безпеки, розуміння відповідальності за власні вчинки та їх наслідки; виховувати в учнів бажання зберегти власне здоров'я та бажання вести здоровий спосіб життя. Тема уроку: здоровий спосіб життя,корисні й шкідливі звички.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

 Є звички – квіти, звички – як дуби, є гарні звички, звички є погані. Вони сильніші за людей, а люди їх раби, схиляють голови, неначе каторжани.

Номер слайду 8

1 З в и ч к и КОРИСНІШКІДЛИВІ

Номер слайду 9

Перегляд відеофільму. Здоров”я народу - багатство країни”

Номер слайду 10

Виконувати ранкову гімнстику;Дотримуватись режиму дня;Гризти нігті;Довго дивитися телевізор;Вживати наркотики;Правильно харчуватися;Спілкуватися з людьми;Облизувати пальці. Говорити неправду;Вживати в невеликій кількості алкоголь;Мити руки перед їжею, після відвідування туалету та повернувшись із прогулянки;Плямкати та сьорбати під час їжі;Чистити зуби, регулярно митися під душем. Охайність, чесність, ввічливість; Колупатися в носі; Кидати на підлогу сміття. Гра «Корисно-шкідливо». Гра«Корисно-шкідливо».

Номер слайду 11

ФІЗКУЛЬТХВИЛИНКА

Номер слайду 12

Робота в групах.1. Людина,яка дотримується корисних звичок ... 2. Людина,яка вживає шкідливі звички... 3. Закінчити прислів”я про корисні і шкідливі звички…

Номер слайду 13

Вправа «Міф» чи « Реальність »

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Все в твоїх руках. Ми за здоровий спосіб життя

Номер слайду 16

Пам'ятайте, діти, що рости здоровими і сильними вам допоможуть уроки фізкультури, заняття у спортивних секціях, ігри на свіжому повітрі,а найбільше— здоровий спосіб життя.

Номер слайду 17

Домашнє завдання. Група 1. Скласти кросворд на тему “Здоров’я “. Група 2. Написати прислів’я про здоровий спосіб життя. Група 3. Написати міні твір на тему :”Я за здоровий спосіб життя тому що…..”

Номер слайду 18

Поки ви ще невеличкі,Виробляйте добрі звички.

Номер слайду 19

Міцного здоров”я Вам та вашим рідним. Дякую за увагу!

pptx
Додано
26 листопада 2021
Переглядів
338
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку