Презентація "Мистецтво через об’єктив камери (продовження, 4 частина) 5 клас

Про матеріал
Презентація призначена для проведення онлайн уроків. Містить матеріали до уроку і завдання
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Мистецтво через об'єктив камери. Частина 45 М31 Мультфільми дуже люблять і дорослі, і діти. Це захопливі казки й фантастичні історії з майбутнього чи минулого людства, маленькі цікаві розповіді з життя звичайних дітей та багато іншого.

Номер слайду 2

Переглянь. М/ф «Лис Микита» (музика Мирослава Скорика). «Як козаки наречених визволяли» (фрагмент). «Микита Кожум’яка» (саундтрек). Завдання і запитання. Пригадай свої улюблені мультфільми та їх героїв. Як ти думаєш, вони намальовані чи створені на комп’ютері? Схарактеризуй музику. Чи знайомі тобі персонажі мультфільмів, що на зображеннях? Якими рисами характеру наділені ці герої? Поміркуйте та обговоріть у класі, чи потрібні вони сучасній людині.

Номер слайду 3

Цікаві мультиплікаційні твори об’єднує серія «Фантазія». Під музику відомих композиторів в уяві художників-мультиплікаторів студії Волта Діснея виникли різні кольори, форми й фантастичні образи. Переглянь. М/ф «Фантазія» (1940). Ч. 1. Й. С. Бах. Токата і фуга ре-мінор. Завдання і запитання. У яких образах та кольорах постав в уяві художників-мультиплікаторів цей твір? Пригадай, що таке симфонічний оркестр. Які музичні інструменти ти впізнаєш у силуетах мультфільму?

Номер слайду 4

МУЛЬТИПЛІКАЦІЯмальованалялькова або пластиліновакомп’ютерна. Завдання і запитання. Робота в групах. Прочитайте текст по черзі. Позмагайтеся на швидкість.

Номер слайду 5

Заспівай. Пісня «Світ немов кольоровий луг» (музика В. Шаїнського, вірші М. Пляцковського, переклад А. Олєйнікової)2. Музика друзів збирає усіх. В круг, в круг, в круг!День буде сонячним поруч,Коли друг, друг, друг!Приспів.3. Друг допоможе і буде завжди. Рад, рад, рад!З другом і труднощі легше. Пройти так, так, так!Приспів.

Номер слайду 6

Завдання і запитання. Виконайте в ансамблі ритмічну послідовність. Придумайте, як оригінально можна представити ваш виступ. Оберіть диригента. Завдання і запитання. За бажання на дозвіллі виконай на віртуальному фортепіано онлайн цю мелодію. Поімпровізуй і створи фрагмент, якого не вистачає.

pptx
Додано
2 квітня 2023
Переглядів
825
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку