Презентація "Мій улюблений актор - Джон Крістофер Депп ІІ

Про матеріал
Ця презентація принесе користь студентам, викладачам та учням при вивченні тем "Світ кіно", "Мій улюблений кумир" та "Мій улюблений актор або актриса". В презентації розповідається про відомого американського актора Джона Крістофера Депа про його біографію, сім'ю, нагороди та творчий шлях.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Джон Крістофер Депп ІІ

Номер слайду 2

Національність - Американець. Громадянство - СШАДіяльність:кінорежисер, кінопродюсер, сценарист, телеактор, кіноактор, актор озвучування, власник нічного клубу, гітарист, актор, музикант.

Номер слайду 3

Сім'я. Народився: 9 червня 1963 року в невеликому американському містечку Овенсборо штату Кентуккі в США. Батько: Джон Крістофер Депп старший, працював інженером-будівельником. Мати: Бетті Сью Палмер, працювала офіціанткою. Сестри — Деббі та Крісті Депп. Брат — Деніел Депп. Біографія

Номер слайду 4

Коли Джонні виповнилося 7 років, його родина переїхала до Флориди, де його батько зайняв кращу посаду в приморському місті. Своє дитинство він провів зі своїм дідусем, тому важко пережив його смерть. На дитячу психіку також негативний відбиток наклала постійна зміна осель та переїзди. Тому Джонні доволі неохоче відвідував школу.

Номер слайду 5

Джонні Депп ще підлітком знайшов собі захоплення — музику. З 12 років він почав грати в групі у гаражі, коли мати подарувала йому електрогітару. Перший гурт було названо на честь подруги Джонні — Мередіт. Через рік після розлучення батьків Джонні кинув школу, щоб стати рок-музикантом. Отримав перші гонорари за виступи в місцевих барах і клубах. Однак справи у гурту йшли не найкращим чином, тому він припинив своє існування ще до того, як став популярним.

Номер слайду 6

Потім був гурт «The Kids» («Дітки»), який локально був досить успішним. «The Kids» переїхали в Лос-Анджелес, змінили назву на «Six Gun Method» і розпались.

Номер слайду 7

Депп згодом співпрацював з групою Rock City Angels і був співавтором їх пісні «Марія», яка з'явилася на Rock City Angels — дебют Geffen Records під назвою «Young Man's Blues» («Блюз молодої людини»).

Номер слайду 8

Вперше, актор закохався у дівчину, що працювала гримеркою. Вона є сестрою друга актора, з яким Депп грав у одному музичному колективі. У дівчини були чудові таланти художника та знайомства зі знаменитими голлівудськими людьми.

Номер слайду 9

Джонні одружився з Лорою Еллісон (шлюб проіснував близько двох років), яка познайомила його із Ніколасом Кейджем. Джонні одержав першу невелику роль у фільмі «Кошмар на вулиці В'язів», перші гонорари з якого витрачав на уроки акторської майстерності.

Номер слайду 10

Колишня дружина Джонні Деппа – Кейт Мосс. Колишня дружина Джонні Деппа – Ванесса Параді

Номер слайду 11

Лі́лі-Ро́уз Ме́лоді Депп Народилася 27 травня 1999, Париж, Франція — американсько-французька акторка і модель, донька американського актора Джонні Деппа та французької співачки і акторки Ванесси Параді.

Номер слайду 12

Другою дитиною нашого сьогоднішнього героя став хлопчик. У шлюбі народився син Джонні Деппа – Джон Крістофер (Джек) Депп III. Хлопець має вражаючу схожість зі своїм батьком, це стосується як зовнішніх даних, так і характеру. Джон Крістофер дуже любить піратську тематику, можливо, це пов’язано з роллю його батька.

Номер слайду 13

Колишня дружина Джонні Деппа – Ембер Херд3 лютого 2015 року Депп і Ембер Герд одружилися, але вже 22 травня наступного року Ембер подала на розлучення. 13 січня 2017 року суд Лос-Анджелеса дав згоду на розлучення знаменитої голлівудської пари.

Номер слайду 14

За все своє життя Джонні Депп знявся у 67 фільмах, 10 серіалах та 6 документальних фільмах.

Номер слайду 15

Найвизначніші роліУ фільмах "Пірати Карибського моря" в ролі капітана Джека Горобця.

Номер слайду 16

У фільмах "Аліса в Країні Чудес" та "Аліса в Задзеркаллі" в ролі Капелюшника.

Номер слайду 17

У фільмах "Злочини Ґріндевальда" та "Фантастичні звірі та де вони проживають" в ролі Ґеллерта Ґріндевальда.

Номер слайду 18

У фільмі "Чарлі та шоколадна фабрика" в ролі Віллі Вонка.

Номер слайду 19

У фільмі "Едвард руки ножниці" в ролі Едварда.

Номер слайду 20

У фільмі «Суіні Тодд, демон-перукар з Фліт-стріт» в ролі Суіні Тодда.

Номер слайду 21

У фільмі "Похмурі тіні" в ролі Барнабаса Коллінза.

Номер слайду 22

У фільмі "Сонна лощина" в ролі Ікабота Крейна.

Номер слайду 23

У фільмі "Самотній рейнджер" в ролі індіанця Тонто.

Номер слайду 24

Озвучуваня головног героя - хамелеона в мультфільмі "Ранго".

Номер слайду 25

Озвучування головного героя мультфільму "Труп нареченої" Віктора Ван Віолла.

Номер слайду 26

Номінації та нагороди

Номер слайду 27

Номер слайду 28

Номер слайду 29

Номер слайду 30

Награда People's Choice Awards 2011 та 2017 року.

Номер слайду 31

Почесна нагорода Доностія за внесок у кінематограф.

Номер слайду 32

У 1999 році на "Алеї слави" в Голлівуді з'явилася іменна зірка Джонні Деппа. Мідний символ на тротуарі Голлівудського бульвару відзначив досягнення Деппа в кіноіндустрії.

Номер слайду 33

https://kino-teatr.ua/uk/main/person_awards/person_id/445.phtmlhttps://uk.m.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B6%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D1%96_%D0%94%D0%B5%D0%BF%D0%BFhttps://infocenter.odessa.ua/molodij-dzhoni-dzhonni-depp-biografiya-osobiste-zhittya-simya-druzhina-diti-foto-klyuchovi-roli-dzhonni-deppa/Використані джерела інформації:

Номер слайду 34

pptx
Пов’язані теми
Мистецтво, Презентації
Додано
9 березня
Переглядів
257
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку