5 липня о 18:00Вебінар: «Щоденні-3» та «Щоденні-5»: незамінна частина уроку в Новій українській школі

Презентація "Множення іменованих чисел на двоцифрові числа."

Про матеріал
Зручно використовувати під час дистанційного навчання, а саме під час проведення уроку на платформі Zoom.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Множення іменованих чисел на двоцифрові числа.

Номер слайду 2

Усний рахунок:9т = …кг2ц = …кг8000кг = …т12кг34г = …г5ц29кг = …кг2ц87кг = …кг52т = …кг7кг125г = …г13т750кг = …кг4000кг = …т

Номер слайду 3

Математичний диктант:1. Маса 13 кексу 170г. Яка маса 25 таких кексів? 13 = 170г  1)170 * 3_ 510(г) 2)510 * 25_ 2550 +102__ 12750(г)

Номер слайду 4

Запам’ятай! 4265 * 28 34120 + 8530_ 11942042ц 65кг * 28 = 1194ц 20кг1ц = 100кг42ц = 4200кг4200+65=4265кг

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Вирази 9448349м76см*48=5м25см*24=11см5мм*66= 834976 * 48 6679808+3339904_ 40078848400788м48см126м759см

Номер слайду 7

Задача 945 Задача 1.Іш. – 560ц ? на 2 рейси більше р.- ?ІІш. – 490ц р. - ?1) 560-490=70(ц) на більше перевіз перший самоскид2)70:2=35(ц) 1 самоскид за 1 рейс3) 560:35=16(р.) зробив І шофер4)490:35=14(р.) Відповідь: І шофер зробив 16рейсів, а ІІ шофер зробив 14 рейсів.

Номер слайду 8

Задача 2.Іш. - 16р. ? на 70ц більше ц - ?ІІш. - 14р. ц -?1)16-14=2(р.) на більше зробив І шофер2)70:2=35(ц) за 1 рейс3)16*35=560(ц) перевіз І шофер4)14*35=490(ц)Відповідь: І шофер перевіз 560ц, а ІІ шофер 490ц.

Номер слайду 9

Домашня робота: - виконати №948, №949

pptx
Додано
8 квітня
Переглядів
372
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку