Презентація "Муні Вітчер "Ніна - дівчинка планети Шостого місяця" урок 3"

Про матеріал
Матеріал містить завдання до заключного уроку по вивченню романа Муні Вітчер "Ніна - дівчинка планети Шостого місяця". Рекомендовано до курсу "Сучасна дитяча література"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Потапова А. Ю. Вч.зарубіжної літератури. Комишанської ЗОШ №26 Херсонської міської ради. МУНІ ВІТЧЕР“Ніна – дівчинка панети Шостого Місяця” урок 3

Номер слайду 2

Ксоракс – планета галактики Алхімідія, на якій розташована магічна лабораторія Мірабіліс Фантазіо, у якій працюють Білі Маги над створенням Добра. Енергією для створення Добра є думки і фантазії дітей Землі.“Думати – означає творити!”Всесвіт під загрозою, бо діти перестають фантазувати, їхні думки полонять бездушність та жорстокість, байдужість та злість. Це справа князя Каркона, всемогутнього темного мага. Політ на планету Ксоракс

Номер слайду 3

Етерея – могутня Мати Усіх Алхіміків Всесвіту, вся зіткана зі світла, понад три метри заввишки, розповіла Ніні все про планету Шостого Місяця, розкрила її секрети та подарувала два магічні предмети : медальйон Ямбір та золоте перо птаха Гугі. Завдяки цим предметам Ніна повинна була подорожувати у минуле і зробити так, щоб дитячі фантазії та мрії потрапляли на Ксоракс.

Номер слайду 4

У Каркона був супер секретний агент-андроїд. Ним виявилася тітка Андора. Вона вкрала магічний медальйон Ямбір, а завдяки камері, про лабораторію Акуео Профундіс та про Макса дізнався Каркон. Діти розсекретили андроїда та знешкодили. А де ж справжня тітка Андора???

Номер слайду 5

Подорож у минуле на 3000 років назад на о. Пасхи. Моаї – охоронці неба, мисляче каміння, яке збирає думки і мрії дітей та передає на Ксоракс. Ніна знайшла інформацію про те, що її предок теж був Білим Магом і жив тут. Діти ледве не загинули від металевого дощу Каркона, який завдяки вкраденому медальйону теж міг подорожувати у часі.

Номер слайду 6

Мешканці планети Ксоракс допомагали Ніні та її друзям : Сбаккіо – додавав хоробрості при зустрічі з Карконом, квітка фустали дала можливість дітям літати.

Номер слайду 7

Остання пригода Ніни та її друзів – спасіння статуї Крилатого Лева і Камяного Кубку, символа Венеції. Заради цього Ніна і Додо стають невидимими і поринають на морське дно. Тільки розум та спритність дітей перемагають над жорстокістю та коварними планами чаклуна, якого поглинуло море…

Номер слайду 8

1. Чи зустріла Ніна на Ксораксі дідуся Мішу і як він міг виглядати?2. Куди могла подітися справжня тітонька Андора?3. Чи могла б Ніна одна виконати всі завдання?4. Чому у Каркона помічниками та виконавцями були андроїди?5. Чи загинув Каркон на морському дні?6. Чи справді так важливо мріяти, фантазувати та думати дітям?Подумайте і дайте відповідь на питання:

Номер слайду 9

ДЯКУЮ ЗА РОБОТУ НА УРОЦІ!

pptx
Додано
17 жовтня 2022
Переглядів
626
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку